Лайм

7 простих зачісок на довге волосся: як стильно укласти локони під осінній лук

Поекспериментуйте зі своїм образом

Кожна дівчина намагається виглядати на всі 100%, тому у багатьох ранок починається із ретельного підбору одягу, аксесуарів і зачіски, яка завершує і доповнює образ. І якщо ви вже пробували пряме волосся перетворити на пишні кучері без хімії, радимо також надихнутися варіантами простих зачісок для довгого волосся. theLime ділиться з вами перевіреними ідеями.

Найпростіший варіант для повсякденного образу - це, звичайно ж, хвіст. Щоб урізноманітнити цю зачіску, радимо зробити його вивернутий варіант. Розчісуємо чисте волосся, робимо хвостик і зав'язуємо його тонкою резинкою. Робимо у волоссі зазор і протягуємо в нього хвіст, начебто вивертаючи його. Також можна злегка завити кінчики за допомогою праски чи плойки.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Перуки, Волосся для нарощування (@ pariks.ru)

Якщо ви працюєте в офісі, найкраще зібрати волосся у високий пучок. Для цього його необхідно добре вимити і висушити феном, а якщо немає часу - скористатися сухим шампунем. Потім ретельно розчісуємо волосся і збираємо в високий хвостик. Далі скручуємо волосся в джгут і щільно обертаємо його навколо основи, закріплюючи шпильками.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Коси Локони Зачіски (@kochetkova_anna_hair)

Також зачіску з пучком можна урізноманітнити хусткою для волосся, різними шпильками або декором із живих квітів. Наприклад, можна обернути хустку навколо основи, приховавши таким чином резинку для волосся.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Візажист Красноярськ (@svetlana_ivashina_)

А для тих модниць, у кого досить довге волосся, радимо спочатку зробити косичку, вплітаючи в неї яскраву хустку, а потім закрутити її у низький пучок на потилиці. Така зачіска підійде під образи в стилі casual.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення МАКІЯЖПРІЧЁСКІБРОВІРЕСНІЦИ (@ mila.hairstylist)

Якщо ж у вас намічається романтичне побачення або ж святковий захід, радимо зробити низький кучерявий хвіст. Для цього необхідно попередньо нанести термозахист на чисте волосся, добре розчесати його і потім зібрати в хвіст. Слідом робимо кучеряві локони від середини пасом до кінчиків за допомогою плойки великого діаметру. Потім беремо одне пасмо і обертаємо його навколо резинки, щоб приховати її, і закріплюємо шпилькою. У самому кінці фіксуємо зачіску лаком.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення МАКІЯЖ ПРИЧЕСКИ СТАВРОПОЛЬ (@ valeriamiss.makeup)

Ще один варіант для виходу в світ - це злегка неохайний, розпатланий пучок. Для його створення трохи накрутимо локони, а потім зберемо волосся в недбалий хвіст - можна як низький, так і високий, не використовуючи при цьому гребінець. Затягуємо хвіст резинкою один раз, а на другому обороті резинки просовуємо волосся до половини, щоб вийшла петля. Притискаємо петлю до голови так, щоб сформувати пучок. Закріплюємо його за допомогою невидимок, злегка витягнувши волосся з пучка, щоб надати зачісці об'єму і текстури. В самому кінці витягуємо кілька локонів біля обличчя для романтичного виду.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення МАКІЯЖ ПРИЧЕСКИ НАВЧАННЯ (@ oksanapetrova.makeup)

А тим модницям, які люблять розпущене волосся, радимо просту зачіску з невеликим акцентом - косичкою із окремого пасма. Її додатково можна прикрасити спеціальними кільцями або намистинами.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення АФРОНАРАЩІВАНІЕ ВОЛОССЯ ХАРКІВ (@afro_kh_mari)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привносять світло в життя інших: які знаки Зодіаку вважають найбільш позитивними

Представники яких зодіакальних сузір'їв прагнуть завжди бачити у всьому позитив, робити світ кращим і допомагати порадами  

Як підживити рослини черствим хлібом: натуральне добриво для поливу

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво для рослин із залишків чорного хліба, що містить багато поживних речовин

Як смачно приготувати молоду картоплю: небанальний рецепт сезонної страви

Як у домашніх умовах приготувати молоду картоплю на сковороді із вершковим маслом, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї