Лайм

7 простих зачісок на довге волосся: як стильно укласти локони під осінній лук

Поекспериментуйте зі своїм образом

Кожна дівчина намагається виглядати на всі 100%, тому у багатьох ранок починається із ретельного підбору одягу, аксесуарів і зачіски, яка завершує і доповнює образ. І якщо ви вже пробували пряме волосся перетворити на пишні кучері без хімії, радимо також надихнутися варіантами простих зачісок для довгого волосся. theLime ділиться з вами перевіреними ідеями.

Найпростіший варіант для повсякденного образу - це, звичайно ж, хвіст. Щоб урізноманітнити цю зачіску, радимо зробити його вивернутий варіант. Розчісуємо чисте волосся, робимо хвостик і зав'язуємо його тонкою резинкою. Робимо у волоссі зазор і протягуємо в нього хвіст, начебто вивертаючи його. Також можна злегка завити кінчики за допомогою праски чи плойки.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Перуки, Волосся для нарощування (@ pariks.ru)

Якщо ви працюєте в офісі, найкраще зібрати волосся у високий пучок. Для цього його необхідно добре вимити і висушити феном, а якщо немає часу - скористатися сухим шампунем. Потім ретельно розчісуємо волосся і збираємо в високий хвостик. Далі скручуємо волосся в джгут і щільно обертаємо його навколо основи, закріплюючи шпильками.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Коси Локони Зачіски (@kochetkova_anna_hair)

Також зачіску з пучком можна урізноманітнити хусткою для волосся, різними шпильками або декором із живих квітів. Наприклад, можна обернути хустку навколо основи, приховавши таким чином резинку для волосся.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Візажист Красноярськ (@svetlana_ivashina_)

А для тих модниць, у кого досить довге волосся, радимо спочатку зробити косичку, вплітаючи в неї яскраву хустку, а потім закрутити її у низький пучок на потилиці. Така зачіска підійде під образи в стилі casual.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення МАКІЯЖПРІЧЁСКІБРОВІРЕСНІЦИ (@ mila.hairstylist)

Якщо ж у вас намічається романтичне побачення або ж святковий захід, радимо зробити низький кучерявий хвіст. Для цього необхідно попередньо нанести термозахист на чисте волосся, добре розчесати його і потім зібрати в хвіст. Слідом робимо кучеряві локони від середини пасом до кінчиків за допомогою плойки великого діаметру. Потім беремо одне пасмо і обертаємо його навколо резинки, щоб приховати її, і закріплюємо шпилькою. У самому кінці фіксуємо зачіску лаком.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення МАКІЯЖ ПРИЧЕСКИ СТАВРОПОЛЬ (@ valeriamiss.makeup)

Ще один варіант для виходу в світ - це злегка неохайний, розпатланий пучок. Для його створення трохи накрутимо локони, а потім зберемо волосся в недбалий хвіст - можна як низький, так і високий, не використовуючи при цьому гребінець. Затягуємо хвіст резинкою один раз, а на другому обороті резинки просовуємо волосся до половини, щоб вийшла петля. Притискаємо петлю до голови так, щоб сформувати пучок. Закріплюємо його за допомогою невидимок, злегка витягнувши волосся з пучка, щоб надати зачісці об'єму і текстури. В самому кінці витягуємо кілька локонів біля обличчя для романтичного виду.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення МАКІЯЖ ПРИЧЕСКИ НАВЧАННЯ (@ oksanapetrova.makeup)

А тим модницям, які люблять розпущене волосся, радимо просту зачіску з невеликим акцентом - косичкою із окремого пасма. Її додатково можна прикрасити спеціальними кільцями або намистинами.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення АФРОНАРАЩІВАНІЕ ВОЛОССЯ ХАРКІВ (@afro_kh_mari)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину