img

Новини

17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
16:50 "Вдячні за нескінченне світло": Притула зворушливо привітав доньку з днем народження
16:40 Майже 35 млрд грн чистого доходу: державний ПриватБанк відзвітував про результати роботи
16:28 Річниця теракту в Оленівці: в МКЧХ відповіли, чи покарають РФ
16:16 "Відсутня евакуація поранених бійців ЗСУ з Донеччини": в РНБО виявили чергове фейкове відео
15:50 Ультиматум Путіну: Трамп оголосив про скорочення 50-денного терміну
img Політика
15:30 В Мексиці знайшли загублене місто майя - легендарну "Країну білих ягуарів"
15:28 Уряд закликають невідкладно призначити в.о. міністра культури: деталі
14:57 В Україні запускають відкритий банкінг
14:53 Росіяни почали застосовувати танки під час мотоштурмів на Донеччині – військовий
img Суспільство
14:49 У Чечні затримали підлітка за порваний портрет Ахмата Кадирова
14:46 "Фото не для слабких": син Костянтина Грубича вийшов на зв'язок після втрати руки на фронті
14:44 Україна продає арештоване морське судно
14:21 Держспецзв’язку замовив шість позашляховиків по 3 мільйони гривень
До всіх новин
Лазанья рецепт - як приготувати смачно з кабачків і фаршу
Побалуйте близьких корисною і смачною стравою

Готуємо вдома осінню лазанью з кабачків: простий рецепт

Пʼятниця, 17 вересня 2021, 18:53
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Чимало з нас полюбляють страви італійської кухні, проте всі вони досить ситні та калорійні. І якщо ви пробували робити традиційну лазанью, поекспериментуйте і приготуйте на вечерю корисну лазанью з кабачків. theLime ділиться з вами простим і смачним рецептом.

Інгредієнти: кабачки (1,5 кг), м'ясний фарш (0,5 кг), помідори (0,5 кг), цибуля (1-2 шт.), перець солодкий (1 шт.), італійські трави (1 ст. л.), часник сухий (за смаком), сіль і перець (за смаком), моцарелла (250-300 г), зелень, рослинна олія.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Для приготування лазаньї з кабачків найкраще взяти молоді плоди.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Кабачки ретельно промиваємо під проточною водою, а потім нарізаємо слайсами товщиною 4-5 мм.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією і обсмажуємо кожен слайс до рум'яної скоринки. Якщо є сковорода-гриль, цей процес можна зробити на ній.

Цибулю чистимо від лушпиння та дрібно рубаємо. Солодкий перець обполіскуємо в воді, очищаємо від насіння і білих прожилок та нарізаємо маленьким кубиком. Викладаємо їх на розігріту сковороду і тушкуємо до тих пір, поки овочі не стануть м'якими.

Помідори миємо, робимо на них надрізи, обдаємо окропом і знімаємо з них шкірку. Розрізаємо на кілька частин і відправляємо в блендер, щоб зробити томатне пюре.

Додаємо пюре в сковороду до цибулі та болгарського перцю, приправляємо італійськими травами. Чекаємо, поки соус загусне.

Тим часом на іншій сковороді обсмажуємо м'ясний фарш з сіллю і чорним перцем до готовності.

Моцареллу тремо на терці.

Тепер, коли підготовлені всі інгредієнти, можна збирати лазанью. Беремо квадратну або прямокутну форму для випічки (радимо взяти керамічну або скляну) і викладаємо перший шар із слайсів обсмаженого кабачка. Присипаємо їх гранульованим часником.

Потім викладаємо томатний соус, а зверху - фарш. Зверху посипаємо м'ясну начинку натертим сиром - замість моцарели можна використовувати сулугуні, бринзу або інший сир на ваш смак.

Вкриваємо все це шаром із кабачків, томатного соусу і фаршу і так далі - поки у вас не закінчаться інгредієнти. В самому кінці рясно присипаємо лазанью натертим сиром.

Розігріваємо духовку до 180°С і випікаємо лазанью з кабачків 35-40 хвилин - до утворення рум'яної скоринки з сиру.

Подаємо до столу корисну лазанью і насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Лазанья рецепт - як приготувати смачно з кабачків і фаршу
img

Новини

17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
16:50 "Вдячні за нескінченне світло": Притула зворушливо привітав доньку з днем народження
16:40 Майже 35 млрд грн чистого доходу: державний ПриватБанк відзвітував про результати роботи
16:28 Річниця теракту в Оленівці: в МКЧХ відповіли, чи покарають РФ
16:16 "Відсутня евакуація поранених бійців ЗСУ з Донеччини": в РНБО виявили чергове фейкове відео
15:50 Ультиматум Путіну: Трамп оголосив про скорочення 50-денного терміну
img Політика
15:30 В Мексиці знайшли загублене місто майя - легендарну "Країну білих ягуарів"
15:28 Уряд закликають невідкладно призначити в.о. міністра культури: деталі
14:57 В Україні запускають відкритий банкінг
14:53 Росіяни почали застосовувати танки під час мотоштурмів на Донеччині – військовий
img Суспільство
14:49 У Чечні затримали підлітка за порваний портрет Ахмата Кадирова
14:46 "Фото не для слабких": син Костянтина Грубича вийшов на зв'язок після втрати руки на фронті
14:44 Україна продає арештоване морське судно
14:21 Держспецзв’язку замовив шість позашляховиків по 3 мільйони гривень
До всіх новин
Лазанья рецепт - як приготувати смачно з кабачків і фаршу
Побалуйте близьких корисною і смачною стравою

Готуємо вдома осінню лазанью з кабачків: простий рецепт

Пʼятниця, 17 вересня 2021, 18:53
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Чимало з нас полюбляють страви італійської кухні, проте всі вони досить ситні та калорійні. І якщо ви пробували робити традиційну лазанью, поекспериментуйте і приготуйте на вечерю корисну лазанью з кабачків. theLime ділиться з вами простим і смачним рецептом.

Інгредієнти: кабачки (1,5 кг), м'ясний фарш (0,5 кг), помідори (0,5 кг), цибуля (1-2 шт.), перець солодкий (1 шт.), італійські трави (1 ст. л.), часник сухий (за смаком), сіль і перець (за смаком), моцарелла (250-300 г), зелень, рослинна олія.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Для приготування лазаньї з кабачків найкраще взяти молоді плоди.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Кабачки ретельно промиваємо під проточною водою, а потім нарізаємо слайсами товщиною 4-5 мм.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією і обсмажуємо кожен слайс до рум'яної скоринки. Якщо є сковорода-гриль, цей процес можна зробити на ній.

Цибулю чистимо від лушпиння та дрібно рубаємо. Солодкий перець обполіскуємо в воді, очищаємо від насіння і білих прожилок та нарізаємо маленьким кубиком. Викладаємо їх на розігріту сковороду і тушкуємо до тих пір, поки овочі не стануть м'якими.

Помідори миємо, робимо на них надрізи, обдаємо окропом і знімаємо з них шкірку. Розрізаємо на кілька частин і відправляємо в блендер, щоб зробити томатне пюре.

Додаємо пюре в сковороду до цибулі та болгарського перцю, приправляємо італійськими травами. Чекаємо, поки соус загусне.

Тим часом на іншій сковороді обсмажуємо м'ясний фарш з сіллю і чорним перцем до готовності.

Моцареллу тремо на терці.

Тепер, коли підготовлені всі інгредієнти, можна збирати лазанью. Беремо квадратну або прямокутну форму для випічки (радимо взяти керамічну або скляну) і викладаємо перший шар із слайсів обсмаженого кабачка. Присипаємо їх гранульованим часником.

Потім викладаємо томатний соус, а зверху - фарш. Зверху посипаємо м'ясну начинку натертим сиром - замість моцарели можна використовувати сулугуні, бринзу або інший сир на ваш смак.

Вкриваємо все це шаром із кабачків, томатного соусу і фаршу і так далі - поки у вас не закінчаться інгредієнти. В самому кінці рясно присипаємо лазанью натертим сиром.

Розігріваємо духовку до 180°С і випікаємо лазанью з кабачків 35-40 хвилин - до утворення рум'яної скоринки з сиру.

Подаємо до столу корисну лазанью і насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••