Лайм

Готуємо на закуску ніжний форшмак на крекерах: простий рецепт

Здивуйте гостей незвичною стравою

Осінь - час смачних експериментів. І якщо ви пробували робити закуску з грибів у клярі, приготуйте також ніжний форшмак, який можна оригінально подати - наприклад, на крекерах або чіпсах. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти: філе малосольного оселедця (2 шт.), зелена цибуля (1 пучок), яблуко (1 шт.), ріпчаста цибуля (1 шт.), варені яйця (2 шт.), вершкове масло (50-70 г), сир або вершковий сир, або плавлений сирок (100 г), крекери або чіпси (100 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника - для приготування форшмака необхідно, щоб воно було м'яким.

Для цієї закуски необхідно взяти малосольного оселедця. Якщо у вас філе солоного оселедця, то його необхідно попередньо вимочити близько 2 годин у молоці. Потім видаляємо, якщо є великі кісточки, і нарізаємо філе невеликими шматочками.

Ріпчасту цибулю чистимо від лушпиння, ріжемо крупно. Яйця відварюємо в підсоленій воді близько 10 хвилин. Потім чекаємо, поки вони охолонуть, очищаємо від шкарлупи і нарізаємо великими шматочками.

Яблуко споліскуємо в воді, очищаємо від шкірки, вирізаємо серцевину з насінням. Нарізаємо його довільними кубиками.

Всі нарізані інгредієнти пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо в чаші блендера. Потім додаємо в цю суміш розм'якшене вершкове масло і сир або вершковий сир. Ретельно перемішуємо до утворення однорідної маси, солимо і перчимо до смаку.

Зелену цибулю промиваємо під проточною водою, викладаємо на серветки або чистий рушник, щоб увібралася зайва волога. Нарізаємо її кільцями.

Викладаємо на велику тарілку крекери, чіпси або тарталетки, на яких ми будемо подавати закуску. Беремо кондитерський мішок із фігурною насадкою і на кожен крекер видавлюємо невелику порцію форшмака, а зверху прикрашаємо нарізаною зеленою цибулею або зеленню на ваш смак.

Подаємо апетитну закуску до столу і насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня