Лайм

Як приготувати лінивий оселедець під шубою: простий рецепт

Здивуйте рідних і близьких

Після складного робочого дня часто не вистачає часу і сил на приготування складних багатокомпонентних страв. У такі моменти саме час згадати старі-добрі рецепти перевірених салатів, наприклад, з крабовими паличками, або ж зробити лінивий оселедець під шубою. theLime ділиться з вами простим рецептом.

Інгредієнти: філе оселедця (1 упаковка), картопля (1 шт.), буряк (1 шт.), морква (1 шт.), цибуля ріпчаста (0,5 шт.), яйця (3 шт.), майонез (4 ст. л.), зелень (за смаком), сіль (за смаком).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Готуємо овочі: картоплю, буряк і моркву промиваємо під проточною водою від землі, піску та інших забруднень. Можна зварити овочі в мундирі в каструлі на плиті. А можна для цього використати мультиварку. У чашу наливаємо воду, встановлюємо пластиковий піддон і включаємо режим "На пару": буряк готуємо 25 хвилин, моркву - 15 хвилин, а картоплю - близько 20. Потім чекаємо, поки овочі охолонуть.

Ставимо на плиту каструлю з водою і відварюємо в ній яйця близько 9-10 хвилин після закипання. Потім охолоджуємо яйця в холодній воді, чистимо шкаралупу. Один жовток відкладаємо в сторону - він знадобиться для прикрашання салату. Нарізаємо зварені яйця кубиком або тремо на крупній терці, складаємо в салатник.

Остиглі овочі чистимо і також тремо на терці. Цибулю очищуємо від лушпиння та дрібно нарізаємо.

Щоб прискорити процес приготування салату, беремо готове філе оселедця і нарізаємо його середніми шматочками. Змішуємо його з цибулею.

Зелень промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім дрібно рубаємо ножем.

Так як це "лінивий рецепт" - викладати шарами продукти не потрібно. Просто змішуємо в салатнику всі підготовлені інгредієнти, солимо за смаком і заправляємо майонезом. Ставимо в холодильник на 15-20 хвилин.

Дістаємо салат, прикрашаємо зверху натертим жовтком і порізаною зеленню.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї