Лайм

Як приготувати смачний бісквітний торт Чудо: простий рецепт

Порадуйте своїх рідних смачною випічкою

Восени хочеться балувати свою родину ласощами власного приготування. І якщо ви пробували робити ніжне домашнє печиво на сметані, на цей раз спечіть бісквітний торт під назвою Чудо. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти: яйця (4 шт.), борошно (120 г), цукор (120 -150 г), цукор ванільний (1 ч. л.), розпушувач (1 ч. л.), какао-порошок (1,5 ст . л.), банани (3 шт.), сметана 20% (1 банка).

Фото: pixabay.com

Приготування:

У глибоку миску розбиваємо всі яйця, починаємо збивати їх вінчиком або міксером. Потім додаємо цукор і ванільний цукор, продовжуємо збивати до утворення пишної маси.

Борошно просіваємо з розпушувачем через сито. Вводимо його в яєчну масу, акуратно перемішуючи силіконовою лопаткою, а потім - какао. За консистенцією тісто має нагадувати густу сметану і бути без грудочок.

Заздалегідь розігріваємо духовку до 180°С. Форму для випічки застилаємо пергаментом і виливаємо в неї готове тісто. Ставимо в гарячу духову шафу приблизно на 20-30 хвилин. Перед тим, як виймати тісто, необхідно переконатися, що воно пропеклося. Для цього беремо дерев'яну шпажку або зубочистку і перевіряємо.

Готовий бісквіт залишаємо остигати, а тим часом займемося приготуванням крему. Для нього змішуємо в глибокій мисці жирну сметану з цукром. Перемішуємо міксером до тих пір, поки цукор не розчиниться повністю.

Банани миємо під проточною водою, чистимо і ріжемо невеликими кружечками. Замість бананів можна використовувати, наприклад, вишні без кісточок або ягідний джем.

Готовий бісквіт розрізаємо на 3 або 4 коржа. Ставимо перший корж на блюдо і змащуємо сметанним кремом, зверху викладаємо порізані шматочки банана. Потім накриваємо його другим коржем і проробляємо те ж саме, викладаючи шар крему і бананів. Потім третій корж і, якщо є четвертий. Зверху і з боків також змащуємо кремом або декоруємо на свій смак за допомогою ягід або фруктів.

Ставимо торт Чудо в холодильник хоча б на 2-3 години, щоб коржі добре просочилися. Потім дістаємо, нарізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Як приготувати швидку паску на Великдень-2024 без замішування тіста - простий спосіб у хлібопічці

Крашанки без хімії: фарбуємо яйця в різні кольори натуральними барвниками

Як у домашніх умовах зробити оригінальні крашанки на Великдень різного кольору за допомогою чаю каркаде, червоноголової капусти та куркуми