Лайм

Як приготувати торт Зимова казка з кокосом: простий рецепт

Поекспериментуйте на вихідних

У святкові дні як ніколи хочеться зібратися і провести цілий день з рідними або друзями. А щоб урізноманітнити сімейне чаювання, можна зробити бісквітний торт Чудо або ж оригінальний торт із кокосовою стружкою Зимова казка. theLime ділиться з вами простим рецептом приготування таких ласощів.

Інгредієнти: очищений прожарений мигдаль (100-150 г), сир "Маскарпоне" (500 г), молоко згущене (1 банка), розпушувач тіста (3 ч. л.), яйце куряче (3 шт.), крохмаль картопляний (100 г), борошно (100 г), цукор (150 г), вода (4 ст. л.), стружка кокосова (70 г).

Також знадобиться форма для випічки діаметром приблизно 26 см.

Фото: pinterest.com

Приготування:

У глибоку ємність розбиваємо яйця, додаємо до них воду і починаємо збивати вінчиком або виделкою близько хвилини. Потім поступово додаємо цукор і збиваємо міксером - приблизно 2-3 хвилини.

Просіваємо борошно з розпушувачем через сито, щоб бісквіт вийшов пишним і повітряним.

Додаємо в цукрово-яєчну суміш борошно, крохмаль і близько 30 г кокосової стружки. Збиваємо міксером на низьких оборотах, щоб всі інгредієнти рівномірно перемішалися.

Форму для випічки вистилаємо пергаментним папером і виливаємо на неї наше тісто. Ложкою або силіконовою лопаткою рівномірно розподіляємо його по формі.

Розігріваємо духову шафу до 180°С і ставимо туди форму з тістом. Випікаємо близько 30 хвилин, потім перевіряємо готовність бісквіта за допомогою дерев'яної шпажки. Дістаємо бісквіт і даємо йому трохи охолонути. Потім акуратно розрізаємо на два коржі.

Тим часом займемося приготуванням крему. Сир "Маскарпоне" викладаємо в миску, починаємо збивати міксером на слабкій швидкості. Потім додаємо згущене молоко і продовжуємо збивати, збільшуючи швидкість.

Мигдаль найкраще купити вже прожарений і очищений. Подрібнюємо його ножем - повинні вийти середні шматочки.

Починаємо збирати торт: викладаємо перший корж на тарілку або спеціальну підкладку, змащуємо кремом, посипаємо подрібненим мигдалем. Замість мигдалю можна покласти шар джему або, наприклад, ягід. Потім накриваємо другим коржем і змащуємо другим шаром крему. Боки також можна задекорувати кремом. Зверху посипаємо торт кокосовою стружкою, прикрашаємо ягодами або, наприклад, цукерками "Рафаелло".

Залишаємо його в холодильнику на декілька годин, а краще - на всю ніч. Потім дістаємо, нарізаємо на порційні шматочки і подаємо до чаю.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Енергії успіху і робота на результат: астропрогноз на тиждень з 1 по 7 липня

Астрологи склали гороскоп на тиждень з 1 по 7 липня і розповіли, що означає цей час і як його використати найкраще

Урожай врятує звичайний попіл: як приготувати чудо-підживлення для грядок

Попіл - чудове підживлення для городніх культур, його люблять помідори, баклажани, перець, огірки, капуста. Розповідаємо, як приготувати натуральне добриво

Амур готує стріли: ці три знаки Зодіаку у липні закрутять бурхливий роман

Астрологи склали гороскоп на липень 2024 року і назвали знаки Зодіаку, які чекає кохання і бурхливий роман