Лайм

Як приготувати ідеальний сметанний крем для бісквітного торта: простий рецепт

Зробити його простіше простого

Осінь - прекрасний час для кулінарних експериментів. І якщо ви вже знаєте, як зробити ніжний бісквіт на кефірі, приготуйте ідеальний сметанний крем до нього. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти: жирна сметана (0,5 л), цукрова пудра або цукор (0,5 склянки), ванільний цукор (1 ст. л.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Для приготування смачного сметанного крему знадобиться сметана жирністю близько 50-55%. Якщо її жирність - 25%, то в крем можна додати трохи загущувача для вершків.

Сметану необхідно попередньо охолодити в холодильнику. Чаша для збивання і вінчик також повинні бути охолодженими.

Викладаємо сметану в стакан блендера, поступово починаємо додавати до неї цукор або цукрову пудру. Остання швидше розчиняється, а ось з цукром готувати крем доведеться трохи довше.

Беремо вінчик або міксер і збиваємо на мінімальній швидкості, також додаємо ванільний цукор, а потім збільшуємо оберти. Спочатку буде здаватися, що сметана стала рідшою, однак при збиванні на великій швидкості вона дуже швидко загусне. Як тільки крем стане однорідним, припиняємо, щоб не перебити його - в цьому випадку вийде масло.

Пробуємо крем на смак - якщо не вистачає солодкості, додаємо цукор. Якщо хочете надати крему особливого пікантного смаку, додайте в нього трохи цедри лимона, декілька ложок згущеного молока або лікеру.

Ось і все - смачний сметанний крем готовий, ним можна змащувати коржі ваших улюблених десертів.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні