Лайм

Як приготувати смачний крем-пломбір для торта: простий рецепт

Зробіть його на дозвіллі

Деякі господині полюбляють робити домашню випічку і щоразу намагаються балувати своїх рідних новими десертами. І якщо ви вже експериментували з Медовиком на сметанному кремі, цього разу приготуйте торт із кремом-пломбіром. theLime ділиться з вами простим рецептом.

Інгредієнти: сметана чи вершки 20-30% (240 г), яйця (2 шт.), цукор (80 г), борошно (20 г), вершкове масло 82% (100 г).

Фото: Pixabay

Приготування:

Для приготування такого крему потрібно заздалегідь виставити вершкове масло з холодильника, щоб воно стало кімнатної температури. Нарізаємо його акуратними шматочками та залишаємо.

У глибокій мисці з'єднуємо яйця, цукор, сметану чи вершки. Змішуємо вінчиком вручну або блендером до однорідної консистенції.

Далі додаємо в суміш борошно, просіюючи його через сито. Ще раз перемішуємо всі інгредієнти, щоб вони поступово розподілилися.

Потім ставимо на плиту сотейник із водою, доводимо її до кипіння. Зменшуємо вогонь, але вода все-таки має трохи кипіти. Зверху ставимо миску так, щоб вона не торкалася дном окропу.

Варимо заварний крем на водяній бані до загустіння, весь час перемішуючи вінчиком - це має піти приблизно 12 хвилин. Крем повинен стати густим, а від вінчика на ньому має залишатися чіткий слід.

Потім знімаємо з вогню і перекладаємо його в холодну миску, зверху накриваємо харчовою плівкою і чекаємо, поки крем не охолоне до кімнатної температури.

Фото: Pixabay

Після того, як крем охолонув, починаємо збивати вершкове масло, додаючи в нього по одній ложці крему. Збиваємо, поки він повністю не поєднається з маслом, потім додаємо ще одну ложку і так далі. Щоб вийшла правильна консистенція, вершкове масло та заварний крем мають бути кімнатної температури.

Після приготування крем виходить досить м'яким, тому ставимо його в холодильник на 10-15 хвилин. Там його можна зберігати протягом 3 днів.

Ось і все – смачний крем-пломбір готовий, ним можна декорувати мафіни та торти.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні