Коли гості вже на підході, а на приготування повноцінного бісквітного торта не залишається часу, на допомогу прийде рецепт бісквіта, який в народі прозвали лінивим. Це простий і швидкий спосіб приготувати основу домашнього десерту без надмірностей.
Як приготувати лінивий бісквіт для торта
Спершу зберемо необхідні інгредієнти: яйця (5 шт), цукор (1 склянка), борошно (1 склянка), ванільний цукор (половина чайної ложки).
Ще до приготування бісквіту увімкніть духовку на розігрів до 200-210 градусів. Тим часом змішайте яйця та цукор до отримання піни. Додайте до отриманої маси ванільний цукор та продовжуйте змішувати до повного розчинення компонентів.
Зменшіть оберти міксера та поступово додайте борошно через сито. У результаті тісто для бісквіту має бути густим як сметана.
Візьміть роз'ємну форму для випікання. Змастіть її вершковим маслом і влийте в неї готове тісто. Рецепт передбачає випікання у духовці протягом 30-35 хвилин.
Після цього не поспішайте діставати бісквіт із духовки. Дайте йому охолонути близько 10 хвилин, потім дістаньте на стіл. Ще через 10 хвилин корж можна вийняти із форми.
- Читайте також на theLime, як приготувати ідеальний сметанний крем для бісквітного торта. Простий рецепт не забере багато часу, а при цьому подарує торту особливу ніжність.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.