Лайм

Як приготувати лінивий бісквіт: простий рецепт основи для торта

Простий рецепт із простих інгредієнтів дозволить заощадити час

Коли гості вже на підході, а на приготування повноцінного бісквітного торта не залишається часу, на допомогу прийде рецепт бісквіта, який в народі прозвали лінивим. Це простий і швидкий спосіб приготувати основу домашнього десерту без надмірностей.

Як приготувати лінивий бісквіт для торта

Спершу зберемо необхідні інгредієнти: яйця (5 шт), цукор (1 склянка), борошно (1 склянка), ванільний цукор (половина чайної ложки).

Фото: Pixabay

Ще до приготування бісквіту увімкніть духовку на розігрів до 200-210 градусів. Тим часом змішайте яйця та цукор до отримання піни. Додайте до отриманої маси ванільний цукор та продовжуйте змішувати до повного розчинення компонентів.

Зменшіть оберти міксера та поступово додайте борошно через сито. У результаті тісто для бісквіту має бути густим як сметана.

Візьміть роз'ємну форму для випікання. Змастіть її вершковим маслом і влийте в неї готове тісто. Рецепт передбачає випікання у духовці протягом 30-35 хвилин.

Після цього не поспішайте діставати бісквіт із духовки. Дайте йому охолонути близько 10 хвилин, потім дістаньте на стіл. Ще через 10 хвилин корж можна вийняти із форми.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні