Лайм

Як приготувати смачний салат з ананасом та куркою: простий рецепт

Порадуйте близьких у вихідні

У вихідні хочеться різноманітності, тому чимало господинь балують своїх близьких новими стравами. І якщо ви вже робили лінивий оселедець під шубою, приготуйте цього разу салат з ананасом та куркою. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти: куряче філе (230-270 г), ананас консервований (200 г), сир (100 г), кукурудза (120 г), горіхи волоські (50 г), майонез (75 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Куряче філе промиваємо у проточній воді, зрізаємо хрящі та жир. Ставимо на плиту каструлю з водою, чекаємо поки вода закипить, потім кидаємо в неї підготоване філе. Варимо близько 15-20 хвилин, за 3 хвилини до кінця солимо. Дістаємо, розрізаємо, перевіряємо готовність – усередині філе має бути білим. Залишаємо, щоб воно охололо.

Беремо твердий сир та тремо його на великій терці.

З консервованих ананасів зливаємо сироп, дістаємо їх і довільно нарізаємо на ваш смак. Найкраще кубиком по 1-1,5 см.

Волоські горіхи очищаємо від шкаралупи, нарізаємо невеликими шматочками – приблизно по 5 мм. Можна підсмажити їх на розпеченій сковороді без олії на середньому або маленькому вогні.

Куряче філе, що охололо, нарізаємо кубиком такого ж розміру, як і ананаси.

Відкриваємо банку з консервованою кукурудзою, зливаємо воду.

Викладаємо всі підготовані інгредієнти в салатник, перемішуємо та заправляємо майонезом. Ставимо на півгодини в холодильник або відразу подаємо до столу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Улюблені з дитинства "Каштани": рецепт печива з маминого записника

Фудблогерка Віта Лавренчук показала, як приготувати ніжне печиво Каштани на варених жовтках

Дубайський шоколад можна зробити вдома - модний десерт не за всі гроші світу

Фудблогерка показала рецепт, за яким можна приготувати супермодний дубайський шоколад вдома

Той самий "зелений салат", що підірвав TikTok: рецепт для післясвяткового розвантаження

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати зелений салат Вітамінна бомба