Лайм

Як приготувати смачний салат з ананасом та куркою: простий рецепт

Порадуйте близьких у вихідні

У вихідні хочеться різноманітності, тому чимало господинь балують своїх близьких новими стравами. І якщо ви вже робили лінивий оселедець під шубою, приготуйте цього разу салат з ананасом та куркою. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти: куряче філе (230-270 г), ананас консервований (200 г), сир (100 г), кукурудза (120 г), горіхи волоські (50 г), майонез (75 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Куряче філе промиваємо у проточній воді, зрізаємо хрящі та жир. Ставимо на плиту каструлю з водою, чекаємо поки вода закипить, потім кидаємо в неї підготоване філе. Варимо близько 15-20 хвилин, за 3 хвилини до кінця солимо. Дістаємо, розрізаємо, перевіряємо готовність – усередині філе має бути білим. Залишаємо, щоб воно охололо.

Беремо твердий сир та тремо його на великій терці.

З консервованих ананасів зливаємо сироп, дістаємо їх і довільно нарізаємо на ваш смак. Найкраще кубиком по 1-1,5 см.

Волоські горіхи очищаємо від шкаралупи, нарізаємо невеликими шматочками – приблизно по 5 мм. Можна підсмажити їх на розпеченій сковороді без олії на середньому або маленькому вогні.

Куряче філе, що охололо, нарізаємо кубиком такого ж розміру, як і ананаси.

Відкриваємо банку з консервованою кукурудзою, зливаємо воду.

Викладаємо всі підготовані інгредієнти в салатник, перемішуємо та заправляємо майонезом. Ставимо на півгодини в холодильник або відразу подаємо до столу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні