Лайм

Як приготувати вдома смачні біляші з капустою: простий рецепт

Замісіть тісто, а далі все доволі просто

Біляші з м'ясною начинкою – класика на всі часи. До речі, нещодавно ми розбирали рецепт, для якого потрібні прості інгредієнти і трохи терпіння. Але для різноманітності себе завжди можна побалувати й іншими варіантами начинки. Наприклад, біляшами з капустою, які за смаком анітрохи не поступаються м'ясним.

Щоб приготувати біляші з капустою, зберемо такі продукти: борошно (3 склянки), молоко (1 склянка), дріжджі сухі (8 г), яйце (1 шт), цукор (1 ч. ложка), сіль (за смаком), капуста (500 г), морква (1/2 шт), олія (для смаження). За бажання до рецепту можна додати будь-які спеції за смаком, а також 2-3 гілочки свіжої зелені.

Фото: Pixabay

Біляші з капустою рецепт - як приготувати швидко та смачно

Спершу замісіть тісто із сухими дріжджами на молоці. Для цього підігрійте молоко та розчиніть у ньому дріжджі. Далі додати трохи цукру. Просійте в окрему посудину борошно, додайте до нього сіль, перемішайте та зробіть в центрі ямку. Розбийте у неї яйце.

Підлийте до борошна опару, яка підійшла, і замісіть тісто. У процесі соліть, пробуйте на смак. Місіть тісто обома руками до утворення однорідної маси. Далі помістіть тісто в тепле місце, накрийте та займіться начинкою для біляшів.

Наріжте капусту, натріть до неї моркву. Розігрійте на сковороді олію та обсмажте капусту з морквою. У процесі посоліть, додайте улюблені спеції. Якщо ви вирішите додати зелень, додайте її на сковороду в самому кінці.

Фото: Pixabay

Тісто підросло, розділіть його на рівні шматочки та розкатайте у коржики. Викладіть всередину кожного начинку. Загорніть коржики з начинкою в конверти-трикутники.

Влийте на сковороду олії, прогрійте та обсмажуйте біляші з капустою по кілька хвилин на кожній стороні. Ознакою готовності буде золотиста скоринка.

  • Читайте також на theLime, як приготувати ліниві біляші та заощадити час. З цим простим рецептом впорається навіть кулінар-початківець.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Щастя, коли такі люди поряд: топ-5 найкращих друзів по знаку Зодіаку

Астрологи назвали, хто зі знаків Зодіаку - найкращі друзі. Це Скорпіон, Телець, Діва, Лев і Риби

Екологічний засіб від шкідників на огірках: вже за 48 годин можна буде вживати в їжу

Чим можна знищити шкідники на огірках - розповідаємо про екологічний біопрепарат проти попелиці, павутинного кліща і трипсів

Сезон побачень, романтики і блиску: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на липень

Астрологи дали гороскоп на липень 2024 для всіх знаків Зодіаку - дізнайтеся, що вас чекає