Лайм

Запікаємо на Новий рік куряче філе в беконі: перевірений рецепт

Зробити таку страву простіше простого

Напередодні Нового року чимало господинь починають заздалегідь планувати святкове меню, щоб здивувати свою сім'ю або гостей різноманітними стравами. І якщо ви вже вирішили, що робитимете оригінальні салати, поекспериментуйте також із курячим філе в беконі. theLime ділиться з вами його простим рецептом.

Інгредієнти: куряче філе (350 г), бекон (100 г), сіль (1,5 ч. л.), часник (3-4 зубчики), сметана або майонез (5 ст. л.), спеції (1 ч. л.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Куряче філе промиваємо під проточною водою, зрізаємо, якщо є, зайвий жир або хрящі. Злегка відбиваємо молотком кожен шматочок філе з обох боків.

Робимо сметанно-часниковий соус: часник чистимо від лушпиння, пропускаємо через прес або дрібно рубаємо ножем. Змішуємо зі сметаною, за бажанням додаємо зелень.

Розкладаємо кожен шматочок на дошці, солимо і перчимо, змащуємо соусом з одного боку. Завертаємо в рулетик, а потім обгортаємо в довгу смужку бекону - так, щоб вона була внапуск.

Заздалегідь розігріваємо духовку до 180°С.

Форму для випічки застилаємо фольгою – матовою стороною зовні, а блискучою – усередину. Також можна змастити фольгу олією. Викладаємо рулетики на деко і відправляємо в гарячу духовку. Випікаємо близько 30-35 хвилин до готовності, спочатку накривши фольгою на 15 хвилин, а потім знявши її.

Дістаємо апетитні рулетики та подаємо до столу з гарніром, овочами або соусом.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Які кімнатні квіти влітку варто перемістити в сад: перелік рослин

Які кімнатні рослини необхідно винести з будинку в сад, як правильно вибрати для них місце, а також як за ними доглядати

Хустка замість пояса: стилістка показала модний прийом, який варто спробувати

Інфлюенсерка та стилістка Аліса П'яткова продемонструвала в мережі, як носити шовкову хустку замість пояса, щоб виглядати небанально

Як зробити ефективне добриво для першого підживлення болгарських перців: простий рецепт

Як приготувати підживлення з мінеральних добрив для того, щоб перці після висадки у відкритий ґрунт розвивалися та радували врожаєм