Лайм

Який подарунок вибрати для бабусі у Новий рік - ідеї на будь-який вік

Важливо проявити увагу та піклування

Практично у кожного з нас найтепліші спогади дитинства пов'язані з бабусями – їхніми розповідями про минуле, ароматною випічкою та поїздками до них на все літо до села. Адже саме вони часто більше проводять з маленькими онуками, поки батьки будують кар'єру і займаються своїми справами. Тому Новий рік – це чудовий привід віддячити бабусям за їхнє тепло та турботу. theLime ділиться з вами ідеями, якими подарунками порадувати та здивувати їх.

Солодощі власного приготування

Навіть якщо ви маєте невеликий бюджет для подарунка, ви завжди можете порадувати свою бабусю чимось, приготовленим власноруч. Це можуть бути шоколадні цукерки, імбирні пряники чи домашній торт. Головне – не дорогий подарунок, а приділена їй увага та турбота.

Фото: pixabay.com

Квітка в горщику

Якщо ваша бабуся любить вирощувати різні рослини, подаруйте їй нову квітку в горщику, наприклад, яскраво-червону Пуансетію (Молочай-різдвяник) або, як її ще називають, Різдвяну (Віфлеємську) зірку. Головна перевага цієї кімнатної рослини – у приквітках. Червоні верхівки Пуансетії - це не квіти, а видозмінене листя - приквітки, які бувають червоні, рожеві або білі.

Фото: pinterest.com

Оригінальний декор на ялинку або для дому

Якщо ваша бабуся любить нестандартні речі, подаруйте їй прикраси на ялинку із зображенням онуків, дітей, усієї родини. Такий презент точно викличе бурю позитивних емоцій та вражень і радуватиме, якщо близькі далеко. Якщо ви не знаєте, хто зможе втілити таку ідею, є безліч схожих – чашки зі знімками близьких, фотопазли, подушки та пледи.

Фото: pinterest.com

Побутова техніка

Якщо ваша бабуся багато часу проводить удома, подаруйте їй якийсь корисний гаджет, щоб спростити побут або приготування тих чи інших страв. Це може бути мультиварка, йогуртниця, міксер, блендер, робот-пилосос, зволожувач повітря тощо. Обов'язково навчіть користуватися її новим приладом.

Фото: pinterest.com

Сертифікат у спа

Немає нічого більш важливого, ніж здоров'я близьких, тому сертифікат на будь-яку процедуру, що омолоджує або розслаблює, стане відмінним подарунком бабусі. Якщо вона категорично відмовляється від походу до спа, подаруйте їй альтернативу – набір для догляду за собою в домашніх умовах. Це може бути скребок гуаша та набір ароматичних олій для обличчя та тіла.

Фото: pixabay.com

Речі для створення затишку

Люди старшого покоління найчастіше відмовляють собі у нових гарних дрібницях для дому. Тому ви можете порадувати свою бабусю комплектом постільної білизни, святковою скатертиною з водовідштовхувальним просоченням, набором тарілок або чашок, декоративними подушками, плюшевим пледом з рукавами або оригінальним покривалом.

Фото: pixabay.com

День краси та шопінгу

А якщо ваша бабуся ще досить активна, вона працює та стежить за собою, подаруйте їй незвичний подарунок. Спочатку сходіть з нею в салон краси, на укладку, макіяж та манікюр, а потім пройдіться магазинами та купіть бабусі декілька нових речей. Якщо дозволяють фінанси – зробіть це із професійним стилістом, який підбере образи вам та бабусі. Позитивні емоції та враження – гарантовані!

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Їм завжди не щастить: які знаки Зодіаку притягують до себе невдачі і проблеми

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які притягують невдачі - Овен, Скорпіон, Козеріг, Риби, Стрілець

Сезон в розпалі: готуємо смачний весняний пиріг з ревеню за рецептом Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну шарлотку з ревенем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину чи гостей

Цибуля дасть хороший врожай: як зробити добриво для її підживлення

Які добрива необхідні цибулі для активного росту, а також для захисту від поширених хвороб, як їх приготувати та вносити