Лайм

5 розумних подарунків на Новий рік - прості, але корисні ідеї

Речі, які не лежатимуть без діла

Якщо питання "Що подарувати на Новий рік?" вже який день не дає спокою, ми готові допомогти вам вирішити цю проблему. Вибір подарунка – справа досить делікатна і здебільшого не найпростіша. А якщо вже ви хочете зробити не тільки приємні, а й корисні подарунки на Новий рік, то тут потрібно ретельно підготуватися. Як? Дізнатися, що подобається людині, як вона любить проводити свій вільний час і таке інше. Але не впадайте у відчай, адже theLime підібрав на цей випадок кілька безпрограшних варіантів.

Фото: unsplash

Книга

Це той варіант, який принесе користь і може надалі використовуватися необмежену кількість разів. Щоправда, є маленька складність – треба добре знати вподобання людини. Щоб не вийшло так, що у книжковому ви купили якийсь новий детектив, а ваш одержувач зовсім не сприймає цей жанр. Постарайтеся непомітно з'ясувати, яку літературу читає той, для кого ви шукаєте подарунок.

Фото: unsplash

Мотиваційний блокнот

Цей подарунок стане справжньою знахідкою для шанувальників тайм-менеджменту. Оскільки блокнот створений таким чином, щоб у ньому ви могли писати свої найпотаємніші мрії, ставити цілі на рік, а також розписувати щоденні плани. Така річ точно припаде до смаку тим, хто завжди прагне до досконалості і хоче бути на висоті.

Фото: unsplash

Сертифікати чи курси

Тут завдання складніше, але теж цілком здійсненне. З'ясуйте, про що давно мріє ваш близький друг чи родич. Можливо, він хоче пройти курси SMM або дізнатися, що таке "Правильна організація простору в будинку". У сучасному світі є безліч різних напрямків, тож шукайте!

Фото: unsplash

Квитки в театр

Цей подарунок дасть можливість отримати моральне та естетичне задоволення від перегляду нової вистави. А що ще потрібно освіченій людині?

Фото: unsplash

Фітнес-годинник

Такий презент, напевно, сподобається людям, які ведуть активний спосіб життя. Або ж тим, хто планує додати до свого режиму спортивні навантаження. Тому фітнес-годинник у такому разі може стати просто незамінною та цінною річчю. Людина відстежуватиме свої кроки, пульс, кількість годин сну, бачитиме витрачені калорії.

Фото: unsplash

  • Дізнайтеся, що подарувати як Таємний Санта. Це різдвяна церемонія анонімного обміну подарунками групою людей. Незадовго до святкування згорнуті папірці з написаними на них іменами учасників кладуть у капелюх, і кожен із них тягне ім'я людини, якій даруватиме подарунок.
  • Подивіться, що подарувати хлопцеві на Новий рік. theLime вирішив допомогти вам у цьому питанні і підготував кілька ідей.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу