Лайм

Як приготувати смачну Мімозу з консервою: простий рецепт салату

Ця страва прикрасить ваш святковий стіл

Кожна господиня прагне, щоб на святковому столі було багато смачних та різноманітних страв, щоб догодити кожному члену родини чи гостю. І якщо ви вже вирішили, що робитимете на Новий рік вегетаріанську Шубу, приготуйте також салат Мімоза. theLime ділиться з вами найпростішим рецептом.

Інгредієнти: консерви в олії - горбуша або лосось (200 г), яйця (6 шт.), сир твердий (150 г), цибуля (70-100 г), масло вершкове заморожене (100 г), майонез (150 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Для приготування класичної Мімози рибну консерву необхідно вийняти з банки, відокремити від великих кісток, пом'яти виделкою.

Цибулю очищаємо від лушпиння, споліскуємо у воді та дрібно ріжемо ножем.

Яйця промиваємо, викладаємо в каструлю із чистою відфільтрованою водою. Варимо вкруту – приблизно 10 хвилин. Потім заливаємо холодною водою, щоб вони охололи. Чистимо від шкаралупи, відокремлюємо білки від жовтків.

Білки тремо на дрібній терці. Жовтки або розминаємо виделкою, або також тремо на терці. Твердий сир також натираємо на дрібній терці.

Викладаємо на велике блюдо або у скляну форму шарами:

1 – цибуля,

2 – половина рибної консерви,

3 – майонез,

4 – білок,

5 – друга половина рибної консерви,

6 – твердий сир,

7 – майонез,

8 натерте на терці масло (цей шар робити не обов'язково),

9 – жовток.

Загортаємо салат у харчову плівку та прибираємо на 1-2 години в холодильник. Потім подаємо на святковий стіл та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям 

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою