Лайм

Як приготувати смачну Мімозу з консервою: простий рецепт салату

Ця страва прикрасить ваш святковий стіл

Кожна господиня прагне, щоб на святковому столі було багато смачних та різноманітних страв, щоб догодити кожному члену родини чи гостю. І якщо ви вже вирішили, що робитимете на Новий рік вегетаріанську Шубу, приготуйте також салат Мімоза. theLime ділиться з вами найпростішим рецептом.

Інгредієнти: консерви в олії - горбуша або лосось (200 г), яйця (6 шт.), сир твердий (150 г), цибуля (70-100 г), масло вершкове заморожене (100 г), майонез (150 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Для приготування класичної Мімози рибну консерву необхідно вийняти з банки, відокремити від великих кісток, пом'яти виделкою.

Цибулю очищаємо від лушпиння, споліскуємо у воді та дрібно ріжемо ножем.

Яйця промиваємо, викладаємо в каструлю із чистою відфільтрованою водою. Варимо вкруту – приблизно 10 хвилин. Потім заливаємо холодною водою, щоб вони охололи. Чистимо від шкаралупи, відокремлюємо білки від жовтків.

Білки тремо на дрібній терці. Жовтки або розминаємо виделкою, або також тремо на терці. Твердий сир також натираємо на дрібній терці.

Викладаємо на велике блюдо або у скляну форму шарами:

1 – цибуля,

2 – половина рибної консерви,

3 – майонез,

4 – білок,

5 – друга половина рибної консерви,

6 – твердий сир,

7 – майонез,

8 натерте на терці масло (цей шар робити не обов'язково),

9 – жовток.

Загортаємо салат у харчову плівку та прибираємо на 1-2 години в холодильник. Потім подаємо на святковий стіл та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні