Лайм

Як виглядають наймодніші джинси сезону - приміряє Кім Кардаш'ян

Зірка показала, як носити та з чим поєднувати широкі джинси

Джинси давно стали найпопулярнішою базовою річчю повсякденного гардеробу. У новому сезоні, як і в минулому, дизайнери пропонують скінні, клеш, моделі прямого крою, але фаворитами залишаються палаццо - штани з дуже широкими штанинами. Цей гарячий тренд полюбили модниці по всьому світу, у тому числі Кім Кардаш'ян. Як носити наймодніші джинси 2022 – підглядаємо у 41-річної теледіви.

Жіночі джинси широкого фасону бувають кількох варіантів: з гладкого деніму, а також із потертостями та прорізами на колінах, які повернулися до нас із 2000-х. Саме останній варіант і воліє носити зірка реаліті-шоу "Сімейство Кардаш'ян".

Фото: instagram.com/kimkardashian

Джинси-палаццо краще комбінувати з облягаючим верхом, а якщо хочете надати образу сексуальності – вибирайте топи чи боді з декольте, як це робить Кім. Кардашьян показала, що широкі штани стильно виглядають у поєднанні з гостроносими туфлями на підборах, проте їх можна носити і з кросівками або іншим зручним взуттям.

Фото: instagram.com/kimkardashian

Щодо кольору штанів, то ці моделі представлені на ринку в різних відтінках, у тому числі й чорному. А оскільки чорний – один із улюблених колрів Кім, то джинси вона вибирає відповідні.

Останнім часом зірка любить носити багато чорного, і половина її недавніх модних виходів – total black. Тому, якщо вам до душі такий стиль – розглядайте лук Кардаш'яян та сміливо повторюйте його.

Фото: instagram.com/kimkardashian

Фото: instagram.com/kimkardashian

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Які добрива потрібні огіркам, щоб дали багато врожаю: поради городникам

Які органічні та мінеральні добрива необхідно вносити в лунку з огірками, щоб вони потім порадували вас рясним урожаєм

Як приготувати смачне та тонке тісто для піци: простий рецепт на молоці

Як у домашніх умовах приготувати тонке тісто для піци на молоці та дріжджах, щоб побалувати своїх близьких апетитною стравою

Привносять світло в життя інших: які знаки Зодіаку вважають найбільш позитивними

Представники яких зодіакальних сузір'їв прагнуть завжди бачити у всьому позитив, робити світ кращим і допомагати порадами