Лайм

Платформи повертаються: яким буде наймодніше взуття весни-літа 2022

Знайомі моделі знову актуальні

Мода – явище циклічне, і те, що було у тренді 20-30 років тому, сьогодні знову актуальне. Один із найяскравіших прикладів - взуття на платформі, яке було предметом культу у модниць 1970-х та 1990-х. Раніше ми розповіли про це на прикладі наймодніших кросівок 2022 року, а тепер вирішили докладніше зупинитися на весняному та літньому взутті майбутніх сезонів.

Фото: https://www.instagram.com/loewe/

Черевики, туфлі та босоніжки на платформі у 2021 році почали із завидною регулярністю з'являтися на фото інфлюенсерів у Instagram. Все це завдяки колекціям топових брендів (Acne, Coperni, Saint Laurent, Versace) сезону весна-літо 2022. Вивчіть новинки та уважно проведіть ревізію на своїх полицях: можливо, туфлі 20-річної давності нарешті дочекалися свого зіркового часу.

Фото: https://www.instagram.com/p/CXWoYoRPc2N/

Чоботи та черевики на плоскій платформі

Законодавці моди не мають єдиного вердикту, якої висоти має бути платформа в 2022 році: різні бренди представили своє переосмислення цього тренду. Так, модель Роузі Хантінгтон-Уайтлі позувала у чоботях і черевиках на невисокій плоскій платформі, а іспанський елітний будинок моди Loewe представив чоботи наїзника на масивнішій платформі, скошеній у передній частині. Актуальні кольори - коричневий, чорний, бежевий, сірий та їхні відтінки.

Фото: https://www.instagram.com/rosiehw/

Фото: https://www.instagram.com/loewe/

Фото: https://www.instagram.com/loewe/

Фото: https://www.instagram.com/giaborghini/

Фото: https://www.instagram.com/giaborghini/

Ботильйони на платформі та високих підборах

Такі ботильйони на весну могли зберегтися у модниць ще з початку 2000-х, і сьогодні високі підбори і платформа знову в тренді. Вони можуть бути на шнурках, ремінцях або на зручній гумці як у черевиків челсі. Довгі прогулянки на такій висоті можуть виявитися справою ризиковою, але ефектний вихід вам точно гарантований.

Фото: https://www.instagram.com/simonmillerusa/

Фото: https://www.instagram.com/nodaleto/

Фото: ysl.com

Фото: ysl.com

Фото: https://www.instagram.com/simonmillerusa/

Фото: https://www.instagram.com/p/CUsQU4VFzo-/

Туфлі "Мері Джейн"

Фасон туфель "Мері Джейн" став популярним ще у 1920-х роках, і головні його атрибути - округлий носок, акуратний підбор і один або кілька ремінців на підйомі стопи. У 2022 році цю класичну модель туфель повернули на подіуми з вищою платформою та масивним підбором, який розширюється донизу. Модні кольори – від лялькових пастельних відтінків до агресивного леопарду та неонового жовтого.

Фото: https://www.instagram.com/nodaleto/

Фото: https://www.instagram.com/nodaleto/

Туфлі на платформі та товстому підборі

Мода 2022 може здатися нещадною до жінок через висоту підборів на туфлях і сандалях, але це лише один з варіантів стильного взуття на літо. Можна припустити, що за час пандемії дизайнери переситилися зручним "домашнім" взуттям і вирішили увірватися в новий сезон з максимальним блиском. Якщо наважитеся придбати новинку, зверніть увагу на яскраві кольори та відтінки коричневого, які переважають на подіумах у 2022 році.

Фото: https://www.instagram.com/weworewhat/

Фото: valentino.com

Фото: bottegaveneta.com

Клоги (сабо) на платформі

Клоги та сабо - це традиційне дерев'яне взуття, яке носили люди у багатьох країнах світу. Колись вони вважалися взуттям простолюдинів, але мода все переінакшила. Час від часу клоги повертаються в моду, і літо 2022 року не стало винятком. Крім класичних моделей на невисокій платформі, деякі дизайнери представили екстремальніший варіант на високому підборі.

Фото: https://www.instagram.com/simonmillerusa/

Фото: https://www.instagram.com/nodaleto/

Фото: bottegaveneta.com

Кросівки та кеди на платформі

Спортивне взуття покликане бути зручним, але навіть його у 2022 році поставили на платформу. Актуальними будуть як класичні кеди з масивнішою плоскою підошвою, так і кросівки з грубою рифленою платформою.

Фото: https://www.instagram.com/haileybieber/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії