img

Новини

17:27 За 1,4 тис. доларів допомагав ухилянтам: ДБР затримало у Харкові посадовця ДСНС
17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
16:50 "Вдячні за нескінченне світло": Притула зворушливо привітав доньку з днем народження
16:40 Майже 35 млрд грн чистого доходу: державний ПриватБанк відзвітував про результати роботи
16:28 Річниця теракту в Оленівці: в МКЧХ відповіли, чи покарають РФ
16:16 "Відсутня евакуація поранених бійців ЗСУ з Донеччини": в РНБО виявили чергове фейкове відео
15:50 Ультиматум Путіну: Трамп оголосив про скорочення 50-денного терміну
img Політика
15:30 В Мексиці знайшли загублене місто майя - легендарну "Країну білих ягуарів"
15:28 Уряд закликають невідкладно призначити в.о. міністра культури: деталі
14:57 В Україні запускають відкритий банкінг
14:53 Росіяни почали застосовувати танки під час мотоштурмів на Донеччині – військовий
img Суспільство
14:49 У Чечні затримали підлітка за порваний портрет Ахмата Кадирова
14:46 "Фото не для слабких": син Костянтина Грубича вийшов на зв'язок після втрати руки на фронті
14:44 Україна продає арештоване морське судно
До всіх новин
Бобовий форшмак рецепт - чим доповнити класичну страву з оселедцем
Урізноманітніть такою закускою звичне меню

Готуємо оригінальний форшмак із оселедця та квасолі: простий рецепт

Неділя, 30 січня 2022, 09:09
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

На вихідних можна поекспериментувати з різними стравами, наприклад, приготувати їх за новим рецептом або з додаванням незвичайних інгредієнтів. І якщо ви вже робили на закуску ніжний форшмак на крекерах, цього разу урізноманітніть його квасолею. theLime підібрав для вас простий рецепт.

Інгредієнти: квасоля біла (1 склянка), слабосолоний оселедець (0,5 шт.), кисло-солодке яблуко (0,5 шт.), цибуля (1 шт.), червоний гострий перець (0,5 шт.), рослинна олія (1 ст. л.), лимон (0,5 шт.), зелень петрушки та кропу (3-4 гілочки), чорний мелений перець.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Білу квасолю замочуємо на 12-24 години у холодній воді. Потім зливаємо воду, заливаємо боби чистою, відфільтрованою та варимо до готовності – близько 1 години. Якщо немає часу, квасолю можна взяти консервовану, тоді з неї потрібно злити рідину.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Обробну дошку застеляємо папером, викладаємо на неї оселедець. Знімаємо з нього шкірку, розрізаємо та дістаємо кістки. Вирізаємо філе оселедця та ще раз перевіряємо, чи немає там кісток.

Яблуко промиваємо у проточній воді, зрізаємо шкірку та нарізаємо маленькими шматочками. Потім збризкуємо його соком лимона, щоб воно не потемніло.

Червоний перець промиваємо, очищаємо від насіння і нарізаємо досить дрібно.

Зелень петрушки та кропу споліскуємо у воді та викладаємо на паперові рушники на кілька хвилин, щоб увібралася зайва волога. Потім подрібнюємо зелень ножем.

Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо досить дрібним кубиком.

Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в чашу блендера, додаємо олію і перебиваємо. Повинна вийти однорідна пастоподібна маса.

Перед подачею форшмак із квасолею можна додатково поперчити або досолити. Завдяки яблуку та квасолі смак цього форшмаку буде дуже ніжним.

Подаємо до столу, намастивши апетитну закуску на хліб.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Бобовий форшмак рецепт - чим доповнити класичну страву з оселедцем
img

Новини

17:27 За 1,4 тис. доларів допомагав ухилянтам: ДБР затримало у Харкові посадовця ДСНС
17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
16:50 "Вдячні за нескінченне світло": Притула зворушливо привітав доньку з днем народження
16:40 Майже 35 млрд грн чистого доходу: державний ПриватБанк відзвітував про результати роботи
16:28 Річниця теракту в Оленівці: в МКЧХ відповіли, чи покарають РФ
16:16 "Відсутня евакуація поранених бійців ЗСУ з Донеччини": в РНБО виявили чергове фейкове відео
15:50 Ультиматум Путіну: Трамп оголосив про скорочення 50-денного терміну
img Політика
15:30 В Мексиці знайшли загублене місто майя - легендарну "Країну білих ягуарів"
15:28 Уряд закликають невідкладно призначити в.о. міністра культури: деталі
14:57 В Україні запускають відкритий банкінг
14:53 Росіяни почали застосовувати танки під час мотоштурмів на Донеччині – військовий
img Суспільство
14:49 У Чечні затримали підлітка за порваний портрет Ахмата Кадирова
14:46 "Фото не для слабких": син Костянтина Грубича вийшов на зв'язок після втрати руки на фронті
14:44 Україна продає арештоване морське судно
До всіх новин
Бобовий форшмак рецепт - чим доповнити класичну страву з оселедцем
Урізноманітніть такою закускою звичне меню

Готуємо оригінальний форшмак із оселедця та квасолі: простий рецепт

Неділя, 30 січня 2022, 09:09
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

На вихідних можна поекспериментувати з різними стравами, наприклад, приготувати їх за новим рецептом або з додаванням незвичайних інгредієнтів. І якщо ви вже робили на закуску ніжний форшмак на крекерах, цього разу урізноманітніть його квасолею. theLime підібрав для вас простий рецепт.

Інгредієнти: квасоля біла (1 склянка), слабосолоний оселедець (0,5 шт.), кисло-солодке яблуко (0,5 шт.), цибуля (1 шт.), червоний гострий перець (0,5 шт.), рослинна олія (1 ст. л.), лимон (0,5 шт.), зелень петрушки та кропу (3-4 гілочки), чорний мелений перець.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Білу квасолю замочуємо на 12-24 години у холодній воді. Потім зливаємо воду, заливаємо боби чистою, відфільтрованою та варимо до готовності – близько 1 години. Якщо немає часу, квасолю можна взяти консервовану, тоді з неї потрібно злити рідину.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Обробну дошку застеляємо папером, викладаємо на неї оселедець. Знімаємо з нього шкірку, розрізаємо та дістаємо кістки. Вирізаємо філе оселедця та ще раз перевіряємо, чи немає там кісток.

Яблуко промиваємо у проточній воді, зрізаємо шкірку та нарізаємо маленькими шматочками. Потім збризкуємо його соком лимона, щоб воно не потемніло.

Червоний перець промиваємо, очищаємо від насіння і нарізаємо досить дрібно.

Зелень петрушки та кропу споліскуємо у воді та викладаємо на паперові рушники на кілька хвилин, щоб увібралася зайва волога. Потім подрібнюємо зелень ножем.

Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо досить дрібним кубиком.

Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в чашу блендера, додаємо олію і перебиваємо. Повинна вийти однорідна пастоподібна маса.

Перед подачею форшмак із квасолею можна додатково поперчити або досолити. Завдяки яблуку та квасолі смак цього форшмаку буде дуже ніжним.

Подаємо до столу, намастивши апетитну закуску на хліб.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••