Лайм

8 свідомо провальних подарунків на День святого Валентина

Такі варіанти навряд чи сподобаються вашій другій половині

Щороку в середині лютого святкують День святого Валентина або, як його ще називають, День усіх закоханих. Багато хто намагається влаштувати своїм другим половинкам романтичну вечерю при свічках або здивувати презентом. Однак не завжди легко вибрати подарунок навіть для людини, яку ти знаєш дуже довго, особливо, якщо відкладати все на останній момент. theLime зробив для вас добірку з варіантами, які будуть провальними.

Плюшеві іграшки

Різні м'які іграшки, особливо величезних розмірів, навряд чи здивують і викличуть приємні емоції у вашої другої половинки - цей подарунок доречний, швидше, для маленьких дітей. Такий презент не лише займатиме багато місця в будинку, а й збиратиме пил. Ще гірше, якщо у вас вдома є плюшева іграшка, і ви вирішили її передарувати комусь.

Що краще подарувати: настільну чи електронну книгу.

Фото: pixabay.com

Сувеніри з символікою Дня всіх закоханих

Різноманітні фоторамки, альбоми, статуетки, магніти, свічки та інші сувеніри в стилістиці Дня святого Валентина, а також подушки у вигляді серця або пледи яскраво-червоного кольору з принтом "у сердечки" – не найкращі варіанти подарунків. Вони свідчать про те, що у людини погано з фантазією та ідеями, а також про те, що їй простіше зайти до найближчого супермаркету та купити щось із запропонованого.

Що краще подарувати: аксесуар до мобільного телефону, ноутбука чи комп'ютера, обкладинку на паспорт.

Фото: pixabay.com

Біжутерія

Дешевий годинник з імітацією під бренд, різні сережки, брошки, кільця та браслети з недорогих та неякісних матеріалів – точно не ваші варіанти, якщо ви не хочете виглядати безглуздо в очах своєї другої половинки. Більше того, такий подарунок може спричинити алергію або дуже швидко зіпсуватися.

Що краще подарувати: якщо є кошти – прикрасу із золота чи срібла, а якщо хочете більш демократичний подарунок – сертифікат на майстер-клас, враховуючи інтереси другої половини.

Фото: pixabay.com

Набір каструль, сковорідок або келихів

Навіть найпрактичніша та найприземленіша дівчина образиться, якщо на День усіх закоханих їй подарують набір сковорідок, каструль, келихів або новий сервіз – навіть дуже гарний та дорогий. Цього дня хочеться максимально розслабитися і відчути себе коханою та бажаною, а не думати про побутові проблеми, зокрема – про приготування їжі.

Що краще подарувати: похід у спа, побачення на даху, квиток на концерт улюбленого гурту.

Фото: pinterest.com

Кришталева ваза

Кілька десятиліть тому кришталеві вази, келихи і салатники були величезним дефіцитом, тому наші мами та бабусі хотіли будь-що роздобути їх. Проте часи змінюються, і на сьогоднішній день таким подарунком навряд чи когось здивуєш.

Що краще подарувати: зарядний пристрій для смартфона у вигляді вази.

Фото: pinterest.com

Спортивний одяг чи інвентар

Абонемент у фітнес-клуб, нова спортивна форма або різний інвентар для домашніх тренувань в якості подарунку можуть зіграти з вами злий жарт – ваша друга половинка сприйме це як натяк, що вона набрала декілька зайвих кіло за зиму. Тільки якщо вона сама не попросить вас про такий презент.

Що краще подарувати: світильник-нічник, набір ароматичних свічок чи паличок.

Фото: pinterest.com

Спідня білизна

Якщо ви на початковому етапі стосунків, варто відмовитися від подарунка у вигляді спідньої білизни з еротичним підтекстом. Також неоднозначну реакцію викличуть будь-які білизняні вироби (шкарпетки, труси, майки, колготки), а також піжами і тапочки. З останніми слід бути особливо обережними - існує прикмета, що людина може піти від вас.

Що краще подарувати: гарний шарф чи палантин.

Фото: pinterest.com

Гроші

Багато хто помилково вважає, що найкращий подарунок - це гроші в конверті. Проте ніколи не знаєш, що думає та відчуває людина, якій подарували ту чи іншу суму грошей. Щоб не ризикувати гарними стосунками, краще відмовитись від такої ідеї.

Що краще подарувати: вирушити на спільний шопінг та купити все, що завгодно другій половинці.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу  

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним