Лайм

Як приготувати смажену манну кашу з паприкою: оригінальний рецепт

Впевнені, що такого ви ще не готували

Ви коли-небудь чули про смажену манку? Виявляється, завдяки такому способу приготування крупи можна зробити оригінальну страву. Цей простий до неможливості смаколик готується дуже швидко, і абсолютно не має схожості з традиційною манною кашею на молоці.

Манна каша за цим рецептом виходить не солодкою. У неї додається паприка, яка надає страві не лише гарного відтінку, а й легкого перцевого аромату. Готується солона манна каша на сковороді та за консистенцією виходить однорідною. Її можна подавати як гарнір або як самостійну страву, якщо поєднувати, наприклад, з карамелізованою цибулею та горіхами. Як заправку можна використовувати й інші поєднання продуктів.

Смажена манна каша: рецепт

Фото: Pixabay

Інгредієнти: крупа манна (60 г), вода (400 мл), мелена паприка (1 ч. л.), сіль, чорний мелений перець (за смаком).

Приготування:

Розігрійте сковороду та відправте туди манку. Ніякого масла чи олії додавати не потрібно, поверхня має бути сухою. Обсмажуйте крупу на невеликому вогні, постійно помішуючи, до кремового відтінку. На це піде близько 3-5 хвилин.

Потім додайте паприку, посоліть і поперчіть на свій смак.

Закип'ятіть воду і одразу вливайте в манку, постійно помішуючи. Продовжуючи помішувати, готуйте кашу ще близько п'яти хвилин, доки вода повністю не вбереться. Все, смажена манна каша готова!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що має бути у великодньому кошику, а що не можна брати у церкву на Великдень

Що можна, а що не можна святити в церкві на Великдень 2024 - що покласти у великодній кошик

Підтримують зміни та інновації: астрологи назвали найсучасніші знаки Зодіаку

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які люблять сучасні технології та зміни - у списку опинилися Водолії, Близнюки, Терези, Стрільці

Що має бути на святковому столі на Великдень, а що ставити не можна: список страв і напоїв

Які страви обов'язково мають бути на святковому столі на Великдень, а які страви та напої не варто на нього ставити і чому