Лайм

Готуємо ніжний банановий торт із вершками на 14 лютого: простий рецепт

Спробуйте неповторний смак

День святого Валентина-2022 настане зовсім скоро, тому підготовку до свята варто розпочати вже зараз: купити романтичні подарунки і, звичайно ж, скласти меню. theLime готовий полегшити завдання з вибором десерту, адже знайшов у мережі рецепт вишуканого та водночас легкого торта з вершками. Ця страва зможе повною мірою передати ваші щирі почуття коханій людині.

Інгредієнти для тіста: 1 склянка борошна, 200 г вершкового масла, 1 склянка цукру, 3 яйця, 1 ч л розпушувача, 2 банани. Для крему: вершки – 300 г (бажано 30%).

Фото: Pinterest

Приготування: в окремій ємності змішайте масло, цукор та яйця. Все ретельно перемішайте, щоб вийшла однорідна консистенція. Борошно разом з розпушувачем необхідно просіяти та додати до решти маси. Все ще раз ретельно перемішайте.

У тісто також додаємо банан – його потрібно розім'яти до пюре. Масу, що вийшла, виливаємо в силіконову форму і ставимо в розігріту на 180 градусів духовку. Час приготування – 35 хвилин.

Поки печеться корж, приступайте до приготування крему. Для цього вершки потрібно збивати доти, доки вони не перетворяться на густу піну.

Фото: Pinterest

Дістаємо з духовки готовий корж і даємо йому трохи охолонути. Після чого ділимо виріб на дві рівні частини і добре промазуємо торт усередині та зовні. Зверху можна прикрасити десерт шматочками тонко нарізаних бананів та посипати тертим шоколадом. Торт на День святого Валентина готовий, приємного апетиту!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії

Як підготувати розсаду до пересадки у відкритий ґрунт: правила, яких варто дотримуватися

Як правильно підготувати місце на грядках перед висадкою розсади, а також коли пересаджувати теплолюбні та морозостійкі рослини  

Як правильно готувати класичну окрошку на сметані: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачну окрошку на сметані та воді, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких