Лайм

Як приготувати сирний крем-суп з грінками та зеленню: простий рецепт

Знадобиться зовсім небагато часу та зусиль

Якщо ви вже спробували приготувати угорський грибний суп з паприкою, рецепт якого ми писали раніше, цього разу здивуйте себе і своїх рідних не менш незвичайним смаком. Суп пюре з грінками – легка та ситна страва, яка стала популярною завдяки французьким кулінарам. Кажуть, що саме вони вирішили додавати сир у киплячий бульйон, щоб надати супу густоти та вершкового аромату.

Про те, чи це так насправді, досі точаться суперечки, але факт залишається фактом - сирний суп люблять і готують у всьому світі. theLime знайшов у мережі смачний рецепт і готовий ним поділитися.

Інгредієнти: плавлений сир – 1 пачка, картопля – 2 шт, морква – 1 шт, вода або бульйон – 1 склянка, хліб – 1-2 скибочки, 1 ч л рослинної олії, сіль, зелень.

Фото: Pinterest

Приготування: для початку очистіть картоплю та моркву від шкірки, потім наріжте їх невеликими кубиками. Залийте водою або бульйоном, поставте варитись на середній вогонь до готовності. Не забудьте посолити суп.

Починайте приготування грінок: для цього наріжте хліб (білий або чорний) маленькими шматочками і обсмажте на сковороді. Маленькими кубиками наріжте плавлений сир, додайте його в каструлю до моркви та картоплі. Варити потрібно постійно помішуючи, доки сир повністю не розчиниться в бульйоні.

Фото: Pinterest

Дайте сирному супу трохи охолонути, а потім збийте його блендером - по консистенції має вийти однорідне пюре. Готову страву можна перелити в тарілку, додати туди підсмажені грінки, зверху прикрасити зеленню.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Холодник замість окрошки: як приготувати на кефірі з вареними яйцями

Як у домашніх умовах приготувати смачну холодну першу страву, щоб урізноманітнити своє звичне меню та побалувати близьких

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай