Лайм

Готуємо угорський грибний суп із паприкою: простий рецепт

Зробити його зовсім неважко

На вихідних чимало господинь намагаються експериментувати зі звичним меню. І якщо ви радували близьких українським борщем із яловичиною, приготуйте також грибний суп із паприкою за угорським рецептом. theLime підібрав для вас просту інструкцію, як його зробити.

Інгредієнти: вершкове масло (2 ст. л.), цибуля (1 шт.), свіжі гриби (250 г), подрібнений кріп (2 ч. л.), паприка (1 ст. л.), соєвий соус (1 ст. л.), петрушка (0,25 склянки), сіль, свіжомелений чорний перець.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Зелень петрушки та кропу промиваємо під проточною водою та викладаємо на паперові рушники. Потім дрібно рубаємо їх ножем.

Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо і також дрібно ріжемо.

Гриби можна взяти як лісові, так і печериці. Якщо у вас є заморожені гриби – приготувати угорський суп можна з них, попередньо розморозивши. Промиваємо їх у проточній воді, очищаємо і дрібно ріжемо.

Беремо каструлю з товстим дном і розтоплюємо в ній вершкове масло, потім всипаємо дрібно нарізану цибулю і пасеруємо близько 5-7 хвилин. Додаємо гриби та обсмажуємо їх до м'якості.

Потім вливаємо бульйон, соєвий соус, додаємо паприку та кріп. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо близько 15 хвилин. Якщо хочете, щоб суп вийшов густішим, можна додати 1-2 шт. картоплі.

В окремому посуді змішуємо трохи підігріте молоко та борошно, розмішуємо, щоб не було грудочок. Потім вливаємо цю суміш у каструлю із супом. Продовжуємо варити ще близько 15 хвилин.

Додаємо лимонний сік, солимо, перчимо до смаку. Знімаємо з плити, розливаємо в порційні тарілки та додаємо сметану та петрушку.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Знайдіть 5 відмінностей на осінній картинці - у вас є 11 секунд

Головоломки корисні для тренування мозку - знайдіть на картинках 5 відмінностей

Голубці з цибулі - незвичайний рецепт, що змусить забути про класичні

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як готує голубці з цибулі - це дуже смачно і корисно

Чізкейк Сан Себастьян - рецепт того самого спаленого десерту з Іспанії

Чізкейк Сан-Себастьян всього за 30 років підкорив весь світ - розповідаємо рецепт спаленого чізкейка