Лайм

Як приготувати пишні сирники з бананом: простий рецепт на сніданок

Порадуйте себе та своїх близьких

Сирники – смачна і ситна страва, яка ідеально підходить для сніданку. У мережі можна знайти багато різновидів її приготування. І якщо ви вже робили ніжні сирники, тушковані в сметанному соусі, цього разу спробуйте приготувати їх з бананом.

Бананові сирники виходять смачними, пишними, ніжними та ароматними. А на їхнє приготування знадобиться не так багато часу, сил та компонентів. theLime ділиться простим, але перевіреним рецептом.

Фото: Pinterest

Інгредієнти: 400 г сиру, 1 яйце, 3-4 ст. л. (Може знадобиться трохи більше) борошна, 1 ст. л. цукру, 1 банан, олія для смаження, борошно для обвалювання.

Приготування: в окремій ємності з'єднайте сир, яйце, цукор та борошно. Все ретельно перемішайте. Після цього почистіть і наріжте на маленькі шматочки банан. Додайте його до інших компонентів, ще раз перемішайте.

Фото: Pinterest

Сирна маса готова, тепер з неї можна формувати сирники. Перед обсмажуванням обваляйте їх у борошні. Готувати ласощі потрібно на сковороді до появи золотистої скориночки. Обсмажувати по кілька хвилин з обох боків.

  • Дізнайтесь, як зробити ароматні сирники з кокосовою стружкою. Поекспериментуйте на дозвіллі з цією стравою.
  • А також приготуйте на сніданок львівський сирник. Важливу роль відіграє сир – галицькі господині вважають за краще купувати домашній, але можна взяти і магазинний – але не менше 9% жирності.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні