Лайм

Готуємо на стіл легкі тарталетки з сиром та червоною рибою: простий рецепт

Таку страву можна приготувати на свято або урізноманітнити звичне меню

Іноді хочеться приготувати щось незвичне. І якщо ви вже пробували робити тарталетки з куркою та грибами, на цей раз урізноманітніть своє меню такою ж закускою, але з вершковим сиром та слабосоленою рибою. theLime підібрав для вас перевірений рецепт.

Інгредієнти: тарталетки (12 шт.) або листкове тісто (1 упаковка), філе слабосоленої риби (200-250 г), вершковий сир (200 г), помідори чері (50 г), зелень (за смаком).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Тарталетки можна купити готові чи приготувати самостійно. Зробити це можна з лаваша, хліба або замісити пісочне тісто. Ще один варіант – купуємо готове листкове тісто, розморожуємо його та розкачуємо у тонкий пласт. Потім вирізаємо за допомогою кулінарного кільця або келиха невеликі кружечки. У половини з них відокремлюємо серединку так, щоб вийшло тонке кільце. Залишки з'єднуємо, розкочуємо та вирізаємо знову. Кожен кружечок проколюємо виделкою і зверху поміщаємо на нього кільце, формуючи таким чином бортик тарталетки. Зверху змащуємо яйцем.

Розігріваємо духовку до 180°C. Викладаємо тарталетки на деко, вистелене пергаментним папером, і відправляємо в духовку випікатися приблизно на 15 хвилин до легкої рум'яної скоринки. Потім дістаємо і чекаємо, доки вони охолонуть.

Зелень промиваємо під проточною водою і викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім нарізаємо її дрібно ножем. Помідори черрі також споліскуємо і розрізаємо навпіл.

Філе слабосоленої сьомги ріжемо середніми смужками, перевіряємо, щоб не було кісточок. Можна залишити в такому вигляді або подрібнити рибу ще більше і змішати з вершковим сиром і зеленню.

Подрібнену зелень додаємо у вершковий сир і ретельно перемішуємо. Перекладаємо масу в кондитерський мішок і начиняємо тарталетку. Потім викладаємо половинку помідора черрі та шматочок слабосоленої риби.

Подаємо апетитну закуску відразу ж до столу та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Які добрива вносити під картоплю після висаджування: поради досвідчених городників

Скільки разів потрібно удобрювати картоплю, які органічні та мінеральні підживлення слід внести після висадки та появи сходів

Тертий пиріг з шоколадною начинкою: небанальний рецепт улюбленого десерту

Як у домашніх умовах спекти тертий пиріг із шоколадним кремом, щоб урізноманітнити звичне меню та побалувати свою родину

Їхні звички відштовхують: які знаки Зодіаку найбільше дратують оточуючих

Астрологи назвали знаки Зодіака, які найбільше дратують інших через свої звички - у списку опинилися Раки, Водолії та Близнюки