Лайм

Як приготувати ідеальне тісто на млинці: 3 рецепти від судді "МастерШеф" на Масляну

Ектор Хіменес-Браво поділився своїми секретами

Напередодні Масляної знамениті кулінари діляться рецептами млинців – традиційної святкової страви. Тетяна Лівтінова розповіла, як легко приготувати млинці на кефірі, а Ектор Хіменес-Браво поділився хитрощами, як зробити правильне тісто на млинці. Також суддя шоу "МастерШеф" запропонував три рецепти млинців на молоці.

Фото: Pixabay

Шоколадні млинці: рецепт на Масляну від Ектора Хіменеса-Браво

Інгредієнти: борошно (190 г), молоко тепле (500 мл), яйце (1 шт), олія (30 мл), цукор (30 г), ванілін (1 пакетик), сіль (1 г), какао-порошок ( 8 г).

Приготування: змішайте в глибокій мисці борошно, яйце, олію, сіль, цукор і ваніль. Влийте тепле молоко і добре вимішайте. Додайте какао і знову добре перемішайте. По консистенції тісто для шоколадних млинців має вийти як сметана, але не дуже рідким. Обсмажуйте млинці на розігрітій сковороді, змащеній олією, близько 1,5 хвилин з кожного боку.

Оксамитові млинці за рецептом судді "МастерШеф"

Інгредієнти: молоко (500 мл), яйця (3 шт.), мука (190 г), олія рослинна (30 г), цукор (30 г), сіль (2-3 г).

Приготування: у мисці з'єднайте яйця, цукор, сіль і перемішайте до розчинення цукру. Влийте половину молока і перемішайте віночком. Всійте борошно через дрібне сито і знову перемішайте до однорідності. Влийте 250 мл молока, що залишилися. Потім додайте половину олії (1 ч.л.) і перемішайте. Тісто має вийти рідким і без грудочок. Залиште його осторонь на 15-20 хвилин - так з борошна виділиться клейковина і млинці не рватимуться. Смажте млинці на максимальному вогні близько 30 секунд, переверніть на інший бік і обсмажуйте ще 15-20 секунд.

Заварні млинці: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Інгредієнти: яйця (2 шт.), молоко (250 мл), вода 250 мл, олія рослинна (40 г), мука (200 г), цукор (20 г), сіль (1 г).

Приготування: яйця збийте із цукром та сіллю. Додайте молоко та перемішайте. Всипте просіяне борошно та вимішайте тісто до однорідності. Воду закип'ятіть і влийте у тісто. Додайте олію. Обсмажуйте на добре розігрітій сковороді з обох боків.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Эктор Хименес-Браво (@hectorjimenezbravo)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні