Лайм

Як приготувати млинці з м'ясною начинкою - рецепт від Тетяни Литвинової

Кулінар поділилася своїми секретами

Тетяна Литвинова продовжує марафон рецептів до Масляної. Слідом за млинцями на кефірі екс-суддя шоу "МастерШеф" розповіла, як приготувати млинці з м'ясом, від яких неможливо відірватися. Кулінар зазначила, що страва виходить ситною, а начинка - соковитою та щільною.

"У моєму рецепті є секретки. Я додаю моркву з бульйону у фарш. Завдяки цьому він стає маслянистим, соковитим, не жирним і плюс овочі! Не втомлююся повторювати про їхню важливість у раціоні! І кожного разу максимально інтегрую їх у свої рецепти", - поділилася кулінар у своєму Instagram.

Фото: instagram.com/tanita_litvinova

Інгредієнти: млинці (15 шт.), свинина (700 г), морква (1 шт.), цибуля ріпчаста (300 г), часник (2 зубчики), коріандр (0,5 ч. л.), суміш перців (0 ,5 ч.л.), лавровий лист (2 шт.), олія (20 мл), сіль (1 ч.л.), масло вершкове (50 г).

Приготування:

Свинину відваріть з додаванням цибулі, моркви, солі, перцю та лаврового листа. Важливо, м'ясо варто класти в киплячий бульйон.

Цибулю спасеруйте на олії з додаванням часнику і 2 ст.л. води.

Готове м'ясо подрібніть у м'ясорубці разом з пасерованою цибулею та морквою з бульйону. Фарш посоліть, поперчіть, додайте коріандр і трохи бульйону. Добре вимішайте. Начинка повинна вийти соковитою, але не рідкою.

Загорніть начинку в млинці, готові квадратики обсмажте на розігрітій вершковій олії по 2-3 хвилини на великому вогні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати