Тетяна Литвинова продовжує марафон рецептів до Масляної. Слідом за млинцями на кефірі екс-суддя шоу "МастерШеф" розповіла, як приготувати млинці з м'ясом, від яких неможливо відірватися. Кулінар зазначила, що страва виходить ситною, а начинка - соковитою та щільною.
"У моєму рецепті є секретки. Я додаю моркву з бульйону у фарш. Завдяки цьому він стає маслянистим, соковитим, не жирним і плюс овочі! Не втомлююся повторювати про їхню важливість у раціоні! І кожного разу максимально інтегрую їх у свої рецепти", - поділилася кулінар у своєму Instagram.
Інгредієнти: млинці (15 шт.), свинина (700 г), морква (1 шт.), цибуля ріпчаста (300 г), часник (2 зубчики), коріандр (0,5 ч. л.), суміш перців (0 ,5 ч.л.), лавровий лист (2 шт.), олія (20 мл), сіль (1 ч.л.), масло вершкове (50 г).
Приготування:
Свинину відваріть з додаванням цибулі, моркви, солі, перцю та лаврового листа. Важливо, м'ясо варто класти в киплячий бульйон.
Цибулю спасеруйте на олії з додаванням часнику і 2 ст.л. води.
Готове м'ясо подрібніть у м'ясорубці разом з пасерованою цибулею та морквою з бульйону. Фарш посоліть, поперчіть, додайте коріандр і трохи бульйону. Добре вимішайте. Начинка повинна вийти соковитою, але не рідкою.
Загорніть начинку в млинці, готові квадратики обсмажте на розігрітій вершковій олії по 2-3 хвилини на великому вогні.
- Раніше Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати млинцевий торт із начинкою із сиру та грибів.
- А Ектор Хіменес-Браво поділився хитрощами, як зробити правильне тісто на млинці. Також суддя шоу "МастерШеф" запропонував три рецепти млинців на молоці.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.