Тетяна Литвинова продовжує марафон рецептів до Масляної. Слідом за млинцями на кефірі екс-суддя шоу "МастерШеф" розповіла, як приготувати млинці з м'ясом, від яких неможливо відірватися. Кулінар зазначила, що страва виходить ситною, а начинка - соковитою та щільною.

"У моєму рецепті є секретки. Я додаю моркву з бульйону у фарш. Завдяки цьому він стає маслянистим, соковитим, не жирним і плюс овочі! Не втомлююся повторювати про їхню важливість у раціоні! І кожного разу максимально інтегрую їх у свої рецепти", - поділилася кулінар у своєму Instagram.

Фото: instagram.com/tanita_litvinova

Інгредієнти: млинці (15 шт.), свинина (700 г), морква (1 шт.), цибуля ріпчаста (300 г), часник (2 зубчики), коріандр (0,5 ч. л.), суміш перців (0 ,5 ч.л.), лавровий лист (2 шт.), олія (20 мл), сіль (1 ч.л.), масло вершкове (50 г).

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Свинину відваріть з додаванням цибулі, моркви, солі, перцю та лаврового листа. Важливо, м'ясо варто класти в киплячий бульйон.

Цибулю спасеруйте на олії з додаванням часнику і 2 ст.л. води.

Готове м'ясо подрібніть у м'ясорубці разом з пасерованою цибулею та морквою з бульйону. Фарш посоліть, поперчіть, додайте коріандр і трохи бульйону. Добре вимішайте. Начинка повинна вийти соковитою, але не рідкою.

Загорніть начинку в млинці, готові квадратики обсмажте на розігрітій вершковій олії по 2-3 хвилини на великому вогні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.