Лайм

Печемо пісні оладки з квашеної капусти: рецепт без яєць та молока

Понеділок – перший день Великого посту

У понеділок, 7 березня, у православних християн розпочинається Великий піст, який триватиме до Страсної суботи, 23 квітня. Багато віруючих намагаються очиститись у ці дні не лише духовно, а й фізично – тобто відмовляються від продуктів тваринного походження. theLime ділиться з вами рецептом пісних оладок із квашеної капусти.

Інгредієнти: квашена капуста (200 г), цибуля (2 шт.), олія (50 мл), цукор (1 ч. л.), сік квашеної капусти (50 мл), борошно (100 г), сіль, рослинна олія.

Фото: pixabay.com

Приготування:

Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо під проточною водою, ріжемо півкільцями. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо цибулю і обсмажуємо її на середньому вогні. Щоб цибуля не пригоріла, додаємо відразу трохи цукру.

Квашену капусту можна трохи нарізати ножем. Викладаємо в миску, додаємо до неї цибулю з рослинною олією, в якій вона смажилася. Перемішуємо, потім всипаємо борошно та розсіл із капусти. За бажанням можна ще досолити.

Знову розігріваємо сковороду з олією. Викладаємо на неї ложкою оладки і смажимо спочатку з одного боку до рум'яної скоринки, потім з іншого. Викладаємо на тарілку, вистелену паперовими рушниками, щоб увібрався зайвий жир.

Подаємо до столу пісні оладки із квашеної капусти.

Фото: pinterest.com

  • Раніше ми розповіли, як приготувати пісний борщ і чим він відрізняється від звичайного.
  • Читайте також на theLime, як зробити картопляний хліб із простих продуктів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Постійно доводять свою думку: астрологи назвали головних сперечальників Зодіаку

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку сперечаються в будь-якій ситуації – Овни, Леви, Стрільці

У боротьбі зі шкідниками квітів допомагає чистотіл: як його використовувати

Як приготувати настої зі свіжовикопаного чи висушеного чистотілу, а також як їх застосовувати для боротьби з комахами-шкідниками  

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Щоб панкейки вийшли м'якими та пишними, готувати їх потрібно не на молоці, а на кефірі - рецепт популярних американських млинців