Лайм

Як приготувати ніжний бісквітний рулет з варенням: простий рецепт

Порадуйте себе та своїх близьких

Якщо ви вже готували до чаю здобний рулет з маком, рецепт якого ми писали раніше, цього разу здивуйте свою сім'ю не менш смачним десертом. Приготуйте ніжний бісквітний рулет із варенням – знадобиться зовсім небагато вашого часу та зусиль. Величезний плюс цього рецепту ще й у тому, що для начинки можна використати будь-яке варення, яке є під рукою.

Інгредієнти: курячі яйця - 5 шт, цукор - 160 г, пшеничне борошно - 140 г, розпушувач - 0,5 ч л, абрикосове варення (чи будь-яке інше) - 4-5 ст л, дрібка солі. Для просочення: 150 мл води та 2 ст л ложки варення.

Фото: unsplash.com

Приготування: в окремій ємності збиваємо яйця з дрібкою солі. Додаємо туди цукор, продовжуємо далі збивати 10-12 хвилин. Маса повинна збільшитися вдвічі і мати легку консистенцію. Далі в два етапи всипаємо борошно, перемішане з розпушувачем. Перемішуємо акуратно зверху вниз, щоб не було грудочок.

Фото: Pinterest

Деко злегка змочуємо водою, викладаємо пергамент і виливаємо рівним шаром готове тісто. Випікаємо в духовці 15 хвилин при температурі 180 градусів. Дістаємо готовий рулет і загортаємо його в мокрий рушник, даємо охолонути за кімнатної температури. Після чого остиглий рулет розгортаємо, знімаємо пергамент і добре зволожуємо просоченням. Викладаємо начинку – абрикосове варення або те, яке вирішили використати. Згортаємо готовий рулет, ще раз поливаємо просоченням. Можна також прикрасити зверху цукровою пудрою та горішками. Ніжний бісквітний рулет з варенням готовий, можна насолоджуватися неповторним смаком.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні