Лайм

Як смачно приготувати свинячу рульку в духовці: простий рецепт

М'ясо порадує смаком та ароматом

Запечене в духовці м'ясо довго зберігається у холодильнику і тішить смаком як у холодному, так і в розігрітому вигляді. Його можна використовувати для приготування м'ясних салатів, смачних бутербродів або їсти з гарніром. Розповідаємо, як смачно приготувати в духовці свинячу рульку - частину стегенця, також відому як голяшку.

Інгредієнти: рулька свиняча (1 кг.), часник (3-4 зубки), перець чорний мелений (до ½ ч.л.), сіль (1 ч.л.), паприка (за смаком), лавровий лист (1 шт.)

Фото: Wikipedia

Приготування:

Рульку ретельно вимити у холодній воді, витерти паперовою серветкою. Поперчити, посолити, змастити тертим часником, чорним перцем. Якщо ви любите гостріше м'ясо - можна додати паприку, приправу хмелі-сунелі або інші улюблені спеції.

Рульку покласти у спеціальний рукав або великий поліетиленовий пакет і щільно зав'язати (для підстрахування можна використовувати два). Варити у каструлі 1,5 години.

Після закінчення часу кермо викласти в ємність для запікання і вилити рідину з пакета. У духовку, розігріту до 180 градусів, ставимо м'ясо до зарум'янювання. Готове м'ясо зрізаємо з кістки ножем. Воно має вийти соковитим та ароматним.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні