Лайм

Як смачно приготувати свинячу рульку в духовці: простий рецепт

М'ясо порадує смаком та ароматом

Запечене в духовці м'ясо довго зберігається у холодильнику і тішить смаком як у холодному, так і в розігрітому вигляді. Його можна використовувати для приготування м'ясних салатів, смачних бутербродів або їсти з гарніром. Розповідаємо, як смачно приготувати в духовці свинячу рульку - частину стегенця, також відому як голяшку.

Інгредієнти: рулька свиняча (1 кг.), часник (3-4 зубки), перець чорний мелений (до ½ ч.л.), сіль (1 ч.л.), паприка (за смаком), лавровий лист (1 шт.)

Фото: Wikipedia

Приготування:

Рульку ретельно вимити у холодній воді, витерти паперовою серветкою. Поперчити, посолити, змастити тертим часником, чорним перцем. Якщо ви любите гостріше м'ясо - можна додати паприку, приправу хмелі-сунелі або інші улюблені спеції.

Рульку покласти у спеціальний рукав або великий поліетиленовий пакет і щільно зав'язати (для підстрахування можна використовувати два). Варити у каструлі 1,5 години.

Після закінчення часу кермо викласти в ємність для запікання і вилити рідину з пакета. У духовку, розігріту до 180 градусів, ставимо м'ясо до зарум'янювання. Готове м'ясо зрізаємо з кістки ножем. Воно має вийти соковитим та ароматним.

Новини партнерів

Читайте також

Чізкейк Сан Себастьян - рецепт того самого спаленого десерту з Іспанії

Чізкейк Сан-Себастьян всього за 30 років підкорив весь світ - розповідаємо рецепт спаленого чізкейка

"Картина" знайома всім: знайдіть шкарпетки серед купи одягу

Головоломки тренують увагу і зір - пропонуємо знайти три шкарпетки серед купи светрів на новій картинці-головоломці

Будинок атакували миші? 10 бабусиних порад, щоб позбутися непроханих гостей

Експерти назвали перевірені способи боротьби з мишами і розповіли, як вивести мишей з дому