Лайм

Як приготувати ніжне сирне печиво Трикутники: простий рецепт

Побалуйте свою родину та дітей

Навіть під час війни чимало господинь намагаються радувати свою родину та підтримувати бойовий дух домашніми солодощами. І якщо ви вже робили швидкі рогалики з шоколадом, цього разу поекспериментуйте і приготуйте печиво сирне у вигляді трикутників. theLime підібрав для вас простий рецепт.

Інгредієнти: сир (250 г), вершкове масло (100 г), борошно (170 г), цукор (3-4 ст. л.), розпушувач (0,5 ч. л.), сіль (щіпка).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Вершкове масло розтоплюємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Для цього необхідно взяти дві ємності різного діаметру і помістити одну в іншу. У більший за розміром посуд наливаємо воду, у менший – кладемо масло. Ставимо конструкцію на вогонь і чекаємо, поки вода закипить. Поступово масло почне танути під дією гарячої водяної пари.

У сир додаємо щіпку солі та перетираємо його через сито до однорідної маси - щоб не було грудочок. Потім додаємо в нього розтоплене вершкове масло.

Борошно з розпушувачем просіюємо через сито. Це необхідно для того, щоб наситити його повітрям, а також щоб у випічку не потрапило дрібне сміття з пакета з борошном. З'єднуємо просіяне борошно з сирною масою і вимішуємо все разом ложкою, а потім руками. Робимо із тіста кулю. Загортаємо її в харчову плівку і прибираємо приблизно на годину в холодильник.

Через зазначений проміжок часу дістаємо його та залишаємо на 10-15 хвилин при кімнатній температурі. Потім робочу поверхню присипаємо борошном і розкочуємо тісто в тонкий пласт (товщиною 2-3 мм).

На тарілку висипаємо цукор. Беремо склянку або келих (діаметром приблизно 9-10 см) та вирізаємо круглі заготовки. Кожну з них з одного боку вмочуємо в цукор і згортаємо навпіл цукровою стороною всередину. Знову вмочуємо одну сторону в цукор і знову згортаємо цукровою стороною всередину. У результаті повинен вийти трикутник - його злегка приминаємо і востаннє вмочуємо в цукор з одного боку.

Духовку наперед розігріваємо до 200°С. Викладаємо печиво у вигляді трикутників на деко, вистелене пергаментом. Ставимо його в духовку і випікаємо близько 20-25 хвилин.

Потім перекладаємо готове печиво в тарілку і даємо трохи охолонути. Подаємо до сімейного чаювання та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Так цвітну капусту ви ще не готували: рецепт овочевого стейку з сиром і беконом

Як приготувати стейк з цвітної капусти з беконом та сиром - рецепт Тетяни Літвінової

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників