Лайм

Як приготувати торт без випічки з печива та згущеного молока: простий рецепт

Це дуже смачно!

Ну хто з нас не любить страви, на приготування яких потрібно мінімум часу? Такі рецепти користуються великою популярністю серед господинь і залишаються надовго. Раніше ми розповідали, як приготувати смачне ліниве хачапурі на сковороді за 15 хвилин, а також ділилися рецептом смачного шоколадного торта у мікрохвильовій печі. Цього разу theLime знайшов у мережі рецепт універсального десерту за лічені хвилини – для його приготування навіть не потрібно використовувати духовку. Самі переконайтеся, наскільки просто робиться торт із печива зі згущеним молоком.

Фото: Pinterest

Візьміть: печиво – 600 г, вершкове масло – 200 г, молоко, згущене молоко – 1 банка, молоко – 300 мл. Для глазурі: шоколад – 1 плитка, молоко – 50 г, вершкове масло – 30 г.

Приготування: в окремій ємності збиваємо вершкове масло зі згущеним молоком. Печиво обмочуємо в молоці і лише після цього починаємо викладати у форму. Зверху наносимо крем і так робимо кілька шарів доти, доки не закінчиться печиво та крем.

Фото: Pinterest

Приступаємо до приготування глазурі: у сотейнику необхідно розчинити шоколад із молоком та вершковим маслом. Готовою глазур'ю поливаємо торт. Бажано дати десерту настоятися в холодильнику хоча б 1-2 години, але можна їсти і одразу. Торт без випічки з печива та згущеного молока готовий, приємного апетиту!

Новини партнерів

Читайте також

Постійно доводять свою думку: астрологи назвали головних сперечальників Зодіаку

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку сперечаються в будь-якій ситуації – Овни, Леви, Стрільці

У боротьбі зі шкідниками квітів допомагає чистотіл: як його використовувати

Як приготувати настої зі свіжовикопаного чи висушеного чистотілу, а також як їх застосовувати для боротьби з комахами-шкідниками  

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Щоб панкейки вийшли м'якими та пишними, готувати їх потрібно не на молоці, а на кефірі - рецепт популярних американських млинців