Лайм

Як приготувати легку сирну запіканку з вівсяними пластівцями: простий рецепт

Зробіть ніжний десерт

Страви з сиром завжди виходять ситними та дуже смачними, тому господині люблять використовувати цей компонент у готуванні. Раніше ми розповідали, як зробити сирний манник без борошна, цього разу поділимося не менш смачним рецептом.

Інгредієнти: сир - 500 г, яйця - 4 шт, цукор - 150 г (8 ст.л.), ванільний цукор - пакетик 10 г, вівсяні пластівці - 70 г (6 ст.л.), молоко - 100 мл, родзинки - 100 г, яблуко або груша - 1 шт, вершкове масло - 20 г.

Фото: youtube

Приготування: сир перетираємо через сито або пропускаємо через м'ясорубку. В окремій ємності з'єднуємо яйця та цукор, збиваємо вінчиком протягом однієї хвилини. З'єднуємо яєчну суміш із сиром, додаємо туди ванільний цукор, молоко та вівсяні пластівці. Все ретельно перемішуємо і залишаємо настоятися на 15 хвилин для того, щоб набухли пластівці.

Фото: Pinterest

Тим часом миємо родзинки та заливаємо їх гарячою водою, залишаємо на 10 хвилин. Після чого зливаємо воду та просушуємо родзинки за допомогою паперового рушника. Висипаємо їх у сирну суміш. За бажанням додаємо в сирну запіканку натерту грушу або яблуко. Все добре перемішуємо. Форму для випікання змащуємо вершковим маслом. Тільки після цього викладаємо сирну масу в форму, добре все розрівнюємо. Ставимо в розігріту на 180 градусів духовку. Час приготування – 40 хвилин. Запіканка з вівсяними пластівцями та сиром готова, можна куштувати!

Новини партнерів

Читайте також

Магніти для грошей: які знаки Зодіаку мають здатність притягувати багатство

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які притягують багатство – Телець, Лев, Скорпіон, Козеріг

Дріжджі для підживлення помідорів: як розводити та використовувати на городі

Як підживити помідори органічним добривом на основі дріжджів - пропорції для приготування та правила підживлення томатів

Новинки манікюру на літо: які дизайни і кольори вибрати у червні 2024 року

Які кольори придивитися для манікюру на літній сезон, а також якими дизайнами їх урізноманітнити, щоб виділятися із сірого натовпу