Лайм

Як приготувати смачний хот-дог для швидкого перекусу: простий рецепт

З цим рецептом впорається навіть дитина

Хот-доги вже давно здобули серця любителів вуличної їжі. Однак в умовах війни не кожен українець має можливість поласувати улюбленим фастфудом, тому theLime вирішив розповісти, як цю страву можна приготувати в домашніх умовах. Зазвичай хот-доги роблять у булочках, але можна закрутити сосиску і в лаваш – так вийде навіть швидше.

Інгредієнти на три порції: лаваш тонкий (3 шт.), сосиски (3-6 шт.), морква (1/2 шт.), капуста (1/3 качана), огірок свіжий (1 шт.), лимонний сік (1/3 ч.л.), кетчуп або томатний соус (за смаком), майонез, гірчиця (за смаком).

Фото: Getty Images

Приготування:

Капусту наріжте, моркву натріть на великій тертці. Огірок наріжте соломкою або півкружечками. З'єднайте всі овочі, збризкайте лимонним соком і перемішайте.

Зберіть хот-дог. На лаваш викладіть овочеву суміш, потім покладіть сосиски. Якщо вони тонкі, то на кожен хот-дог розраховуйте по дві штуки. Молочні сосиски заздалегідь можете відварити, а копчені краще залишити сирими.

Фото: Getty Images

Зверху соски полийте соусами до смаку. Загорніть лаваш так, як завертаєте млинці з начинкою, підгинаючи бічні краї. Підігрійте в мікрохвильовій печі 2-3 хвилини або обсмажте на сухій сковороді до рум'яної скоринки. Для зручності кожен хот-дог можна розрізати на дві частини.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня