Лайм

Готуємо вдома данські хот-доги із солоними огірками: простий рецепт

Зробити їх простіше простого

Іноді, щоб підняти собі чи оточуючим настрій, хочеться приготувати якусь страву з фастфуду. І якщо ви вже балували рідних хрусткими курячими стріпсами, як у KFC, цього разу зробіть данські хот-доги із солоними огірками. theLime ділиться з вами простим рецептом.

Інгредієнти: булочки для хот-догів (3 шт.), солоні огірки (150 г), сосиски (3 шт.), гірчиця (30 г), кетчуп (70 мл), цибуля (1-2 шт.), куркума (0,5 ч. л.), молоко (60 мл), пшеничне борошно (30 г), солодка мелена паприка (0,5 ч. л.), чорний мелений перець (4 щіпки), сіль (4 щіпки), сушений мелений часник (0,5 ч. л.), рослинна олія (100 мл).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Особливість данських хот-догів - хрустка цибуля в паніровці зі спецій. Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо у проточній воді та нарізаємо півкільцями. У невеликій мисці змішуємо пшеничне борошно, сіль, солодку мелену паприку, чорний мелений перець, куркуму та сушений часник.

Сковороду розігріваємо з великою кількістю рослинної олії.

У невелику піалу наливаємо 60 мл молока та викладаємо туди цибулю. Потім опускаємо її в паніровку із спецій і обсмажуємо на сковороді до золотистої скоринки. Виймаємо та викладаємо на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.

Солоні огірки нарізаємо кільцями або довгастими кільцями.

Булочки для хот-догів розрізаємо по центру, але не до кінця. Сосиски відварюємо у воді або підсмажуємо на сковороді до рум'яної скоринки. На одну половинку булочки викладаємо нарізані солоні огірки та сосиску, поливаємо її кетчупом та гірчицею або будь-яким іншим соусом за смаком.

В самому кінці посипаємо хот-дог хрусткою цибулею. Подаємо до столу і насолоджуємося незвичною закускою.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину