Лайм

Як зробити смачний рибний паштет із плавленим сиром: простий рецепт

Для цього знадобиться мінімум інгредієнтів

Якщо ви давно не експериментували з різними стравами, радимо приготувати їх за новим рецептом або з додаванням незвичних інгредієнтів. Наприклад, зробіть оригінальний форшмак з оселедця та квасолі або рибний паштет із плавленим сиром. theLime підготував для вас простий рецепт останнього.

Інгредієнти: оселедець (1 шт.), яйця (4 шт.), морква (1-2 шт.), плавлений сир (2 шт.).

Фото: instagram.com/smakoluk.ua

Приготування:

Яйця промиваємо під проточною водою, викладаємо у каструлю. Заливаємо водою та варимо після закипання 10 хвилин. Потім виймаємо і чекаємо, доки вони охолонуть. Можна залити зварені яйця крижаною водою. Потім чистимо їх та подрібнюємо ножем.

Моркву очищаємо, промиваємо. Кладемо її в каструлю і повністю заливаємо холодною водою. Якщо додати гарячу, овоч звариться швидше, але нерівномірно. Закриваємо каструлю кришкою та доводимо воду до кипіння на сильному вогні. Потім зменшуємо його та варимо моркву 25-40 хвилин залежно від розміру. Готову моркву потрібно остудити і нарізати середніми скибочками.

Оселедець очищаємо, знімаємо шкірку і виймаємо всі кісточки. Для паштету нам знадобиться лише його філе.

Викладаємо в чашу блендера філе риби, шматочки моркви, яйця та плавлений сир. Додаємо сіль, перець або інші спеції до смаку і перебиваємо в однорідну масу.

Подаємо апетитний паштет із оселедця з хлібом або хлібцями.

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Постійно доводять свою думку: астрологи назвали головних сперечальників Зодіаку

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку сперечаються в будь-якій ситуації – Овни, Леви, Стрільці

У боротьбі зі шкідниками квітів допомагає чистотіл: як його використовувати

Як приготувати настої зі свіжовикопаного чи висушеного чистотілу, а також як їх застосовувати для боротьби з комахами-шкідниками  

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Щоб панкейки вийшли м'якими та пишними, готувати їх потрібно не на молоці, а на кефірі - рецепт популярних американських млинців