Якщо ви давно не експериментували з різними стравами, радимо приготувати їх за новим рецептом або з додаванням незвичних інгредієнтів. Наприклад, зробіть оригінальний форшмак з оселедця та квасолі або рибний паштет із плавленим сиром. theLime підготував для вас простий рецепт останнього.
Інгредієнти: оселедець (1 шт.), яйця (4 шт.), морква (1-2 шт.), плавлений сир (2 шт.).
Приготування:
Яйця промиваємо під проточною водою, викладаємо у каструлю. Заливаємо водою та варимо після закипання 10 хвилин. Потім виймаємо і чекаємо, доки вони охолонуть. Можна залити зварені яйця крижаною водою. Потім чистимо їх та подрібнюємо ножем.
Моркву очищаємо, промиваємо. Кладемо її в каструлю і повністю заливаємо холодною водою. Якщо додати гарячу, овоч звариться швидше, але нерівномірно. Закриваємо каструлю кришкою та доводимо воду до кипіння на сильному вогні. Потім зменшуємо його та варимо моркву 25-40 хвилин залежно від розміру. Готову моркву потрібно остудити і нарізати середніми скибочками.
Оселедець очищаємо, знімаємо шкірку і виймаємо всі кісточки. Для паштету нам знадобиться лише його філе.
Викладаємо в чашу блендера філе риби, шматочки моркви, яйця та плавлений сир. Додаємо сіль, перець або інші спеції до смаку і перебиваємо в однорідну масу.
Подаємо апетитний паштет із оселедця з хлібом або хлібцями.
- Раніше ми розповіли, як приготувати смачний м'ясний паштет із свинини.
- Читайте також на theLime про топ-5 домашніх паштетів з м'яса, риби та овочів.