Лайм

Як приготувати смачний м'ясний паштет зі свинини: простий рецепт з цибулею та морквою

Така закуска урізноманітнить звичне меню

Багато господинь намагаються готувати для своєї родини смачні та різноманітні страви. І якщо ви вже робили печінковий паштет із зеленню, на цей раз поекспериментуйте з м'ясним паштетом. theLime підібрав для вас найпростіший рецепт.

Інгредієнти: свинина (500 г), цибуля (150 г), морква (120 г), часник (1 зубчик), вершкове масло (100 г), рослинна олія (30 мл), сіль, чорний мелений перець.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Свинину промиваємо під проточною водою, нарізаємо середніми шматочками та відварюємо у підсоленій воді 1-1,5 години. Це можна зробити як у каструлі, так і в мультиварці. Потім чекаємо, поки м'ясо охолоне.

Цибулю та моркву очищаємо та споліскуємо у воді. Цибулю нарізаємо дрібно, а моркву тремо на великій терці. Часник чистимо від лушпиння і дрібно рубаємо або пропускаємо через прес.

Сковороду розігріваємо з рослинною олією. Обсмажуємо нарізану цибулю приблизно 3 хвилини на середньому вогні, потім висипаємо моркву і тушкуємо все разом ще 5 хвилин. Додаємо часник і тушкуємо все разом ще 1 хвилину, додаємо вершкове масло, чекаємо, поки воно розтане, і знімаємо з вогню.

У чашу блендера перекладаємо м'ясо, подрібнюємо його, а потім додаємо овочі та перебиваємо все разом. Додаємо спеції за смаком. Якщо паштет вийшов дуже густим, додаємо 1-2 ст. л. бульйону.

Готовий паштет подаємо до столу у невеликій піалі. Або перекладаємо в баночку - зберігати його можна в холодильнику до 3-х днів.

Фото: pixabay.com

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні