Лайм

Як приготувати смачний м'ясний паштет зі свинини: простий рецепт з цибулею та морквою

Така закуска урізноманітнить звичне меню

Багато господинь намагаються готувати для своєї родини смачні та різноманітні страви. І якщо ви вже робили печінковий паштет із зеленню, на цей раз поекспериментуйте з м'ясним паштетом. theLime підібрав для вас найпростіший рецепт.

Інгредієнти: свинина (500 г), цибуля (150 г), морква (120 г), часник (1 зубчик), вершкове масло (100 г), рослинна олія (30 мл), сіль, чорний мелений перець.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Свинину промиваємо під проточною водою, нарізаємо середніми шматочками та відварюємо у підсоленій воді 1-1,5 години. Це можна зробити як у каструлі, так і в мультиварці. Потім чекаємо, поки м'ясо охолоне.

Цибулю та моркву очищаємо та споліскуємо у воді. Цибулю нарізаємо дрібно, а моркву тремо на великій терці. Часник чистимо від лушпиння і дрібно рубаємо або пропускаємо через прес.

Сковороду розігріваємо з рослинною олією. Обсмажуємо нарізану цибулю приблизно 3 хвилини на середньому вогні, потім висипаємо моркву і тушкуємо все разом ще 5 хвилин. Додаємо часник і тушкуємо все разом ще 1 хвилину, додаємо вершкове масло, чекаємо, поки воно розтане, і знімаємо з вогню.

У чашу блендера перекладаємо м'ясо, подрібнюємо його, а потім додаємо овочі та перебиваємо все разом. Додаємо спеції за смаком. Якщо паштет вийшов дуже густим, додаємо 1-2 ст. л. бульйону.

Готовий паштет подаємо до столу у невеликій піалі. Або перекладаємо в баночку - зберігати його можна в холодильнику до 3-х днів.

Фото: pixabay.com

Новини партнерів

Читайте також

Отримають все, що захочуть: ці знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками липня

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які будуть щасливі у липні - це Телець, Близнюки, Козеріг, Риби

Натуральні цукерки для дітей: як приготувати смачну і корисну пастилу з фруктів

Пастила з фруктів зберігає всі вітаміни і мікроелементи. Розповідаємо, як можна приготувати у домашніх умовах і що потрібно додати

Більше не будуть самотніми: ці три знаки Зодіаку у липні розпочнуть нові стосунки

Астрологи склали гороскоп на липень і назвали знаки Зодіаку, яких в липні чекає нове кохання і стосунки