Лайм

Як приготувати сирний омлет із зеленню: простий рецепт на сковороді

Урізноманітніть своє меню на сніданок

Сніданок - найважливіший прийом їжі, що дарує заряд бадьорості на весь день. Тому чимало господинь намагаються щодня балувати свою сім'ю незвичними стравами на сніданок, наприклад, вівсяними панкейками або різними варіантами яєчнь та омлетів. theLime ділиться з вами простим рецептом сирного омлету із зеленню.

Інгредієнти: яйця (2 шт.), молоко (100 мл), сир (50 г), крохмаль (1 ст. л.), рослинна олія (1 ст. л.), петрушка (за смаком), кріп (за смаком), перець чилі (за бажанням), сіль, перець, спеції.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Зелень промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім дрібно рубаємо її ножем.

Яйця розбиваємо в миску і збиваємо вінчиком до однорідності. Додаємо до них нарізану зелень, сіль, перець, спеції (наприклад, каррі та паприку). За бажанням до омлету також можна додати подрібнений перець чилі або болгарський перець. Перемішуємо.

Потім вливаємо молоко, знову перемішуємо і додаємо трохи крохмалю. Наприкінці вводимо сир.

Розігріваємо сковороду з вершковим маслом або рослинною олією. Виливаємо на неї підготовлену суміш і смажимо на слабкому вогні приблизно 5 хвилин. Потім вимикаємо плиту, накриваємо кришкою омлет і залишаємо в такому вигляді ще на кілька хвилин.

Подаємо апетитний сирний омлет і насолоджуємося смаком.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Плануємо роботи на городі у червні: місячний посівний календар на перший місяць літа

Які дні за місячним календарем у червні 2024 вважаються сприятливими для будь-якої роботи в саду та на городі, а які несприятливими

Глазуровані сирки можна приготувати вдома: як зробити з начинкою з полуниці

Як у домашніх умовах приготувати смачні глазуровані сирки з полуничною начинкою, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Віддані у дружбі і коханні: астрологи назвали найвірніші знаки Зодіаку

Астрологи назвали вірні знаки Зодіаку, які не зрадять ні коханих, ні друзів - Скорпіон, Терези, Лев