Лайм

Як приготувати сирний омлет із зеленню: простий рецепт на сковороді

Урізноманітніть своє меню на сніданок

Сніданок - найважливіший прийом їжі, що дарує заряд бадьорості на весь день. Тому чимало господинь намагаються щодня балувати свою сім'ю незвичними стравами на сніданок, наприклад, вівсяними панкейками або різними варіантами яєчнь та омлетів. theLime ділиться з вами простим рецептом сирного омлету із зеленню.

Інгредієнти: яйця (2 шт.), молоко (100 мл), сир (50 г), крохмаль (1 ст. л.), рослинна олія (1 ст. л.), петрушка (за смаком), кріп (за смаком), перець чилі (за бажанням), сіль, перець, спеції.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Зелень промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім дрібно рубаємо її ножем.

Яйця розбиваємо в миску і збиваємо вінчиком до однорідності. Додаємо до них нарізану зелень, сіль, перець, спеції (наприклад, каррі та паприку). За бажанням до омлету також можна додати подрібнений перець чилі або болгарський перець. Перемішуємо.

Потім вливаємо молоко, знову перемішуємо і додаємо трохи крохмалю. Наприкінці вводимо сир.

Розігріваємо сковороду з вершковим маслом або рослинною олією. Виливаємо на неї підготовлену суміш і смажимо на слабкому вогні приблизно 5 хвилин. Потім вимикаємо плиту, накриваємо кришкою омлет і залишаємо в такому вигляді ще на кілька хвилин.

Подаємо апетитний сирний омлет і насолоджуємося смаком.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні