Лайм

Як приготувати солодкий вівсяномлинець з полуницею та шоколадом: простий рецепт

Урізноманітніть свої літні сніданки корисною та смачною стравою

У сезон полуниці потрібно встигнути насолодитися цією ароматною свіжою ягодою. Якщо ви вже пробували готувати полуничне морозиво на десерт, то тепер рекомендуємо зробити страву, яка стане ідеальним літнім сніданком – вівсяномлинець із солодкою начинкою. Цей рецепт буде корисний тим, хто хоче спробувати щось нове та стежить за правильним харчуванням.

Фото: instagram.com/olya_hryhorets

Інгредієнти: вівсяні пластівці (5 ст.л.), молоко (7 ст.л.), цукор (0.5 ч.л.), яйця (1 шт.), олія рослинна, полуниця, шоколадна паста.

Спосіб приготування:

Приготуйте тісто. Вівсянку подрібніть у дрібну крихту, використовуючи кавомолку. Пересипте в глибоку миску. Вбийте одне яйце, влийте частину молока (приблизно 5 ст.л.) і додайте цукор. Перемішайте віночком до однорідного стану. Залиште на столі на 5 хвилин, щоб крупа трохи набрякла.

Потім вилийте молоко, що залишилося, і знову перемішайте. Тісто готове для обсмажування.

На розігріту сковороду налийте трохи рослинної олії та розподіліть її по дну за допомогою силіконового пензлика. Вилийте вівсяну масу і смажте млинець під кришкою з обох боків до рум'яної скоринки.

Фото: instagram.com/olya_hryhorets

Полуницю промийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте слайсами.

Вівсяномлинець викладіть на плоску тарілку, одну сторону змастіть шоколадною пастою, зверху викладіть полуницю і накрийте другою стороною. Розріжте млинець навпіл і подавайте до столу. Упевнені, ваші близькі оцінять кулінарний шедевр і проситимуть добавку.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від @olya_hryhorets

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram ! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Цибуля дасть хороший врожай: як зробити добриво для її підживлення

Які добрива необхідні цибулі для активного росту, а також для захисту від поширених хвороб, як їх приготувати та вносити  

Так цвітну капусту ви ще не готували: рецепт овочевого стейку з сиром і беконом

Як приготувати стейк з цвітної капусти з беконом та сиром - рецепт Тетяни Літвінової

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу