Лайм

Як приготувати полуничне морозиво із трьох інгредієнтів: простий рецепт

Освіжаючий десерт для спекотних літніх днів

У розпал полуничного сезону багато хто починає підшукувати рецепти з цією ароматною ягодою. Якщо ви вже пробували спекти шоколадний брауні з полуницею, то тепер спробуйте зробити домашнє морозиво. Для освіжаючого літнього десерту знадобиться лише три інгредієнти, а з приготуванням впорається навіть дитина.

Фото: Pixabay

Інгредієнти: полуниця (250 г), вершки 30% (400 мл), молоко згущене (120 г).

Приготування:

У глибоку миску влийте вершки і збийте міксером до густих піків. Додайте згущене молоко і акуратно перемішайте.

Полуницю добре промийте, обсушіть, очистіть від хвостиків і перетворіть на пюре, використовуючи занурювальний блендер. Додайте полуничну суміш у ємність із збитими вершками та згущеним молоком. Перемішайте до однорідного стану.

Перелийте масу в пластиковий контейнер або іншу ємність, в якій заморожуватимете, і відправте в морозильну камеру на 4-5 годин. Готове полуничне морозиво розкладіть по порційним тарілкам, роблячи кульки спеціальною ложкою, або наповніть вафельні стаканчики. Смачного!


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Рецепти Лайфстайл (@cooking_with_gala)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram ! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Розсада оживе на очах: перевірений спосіб підживлення рослин дріжджами

Городники розповіли, як підживити розсаду - для цього треба використовувати дріжджі

Розсада почне нарощувати коріння з перших днів: що треба додати в ґрунт

Городники дали поради щодо підготовки ґрунту для розсади, щоб змусити її наростити гарне коріння

Медовик з вишневою начинкою, який завжди виходить: улюблений торт по-новому

Приготуйте медовик з вишневою начинкою - вона додасть торту приємну кислинку