Лайм

Як швидко охолодити напій у холодильнику: простий лайфхак, який знають не всі

Простий трюк, який допоможе вгамувати спрагу вже за кілька хвилин

З приходом спекотних днів все частіше хочеться попити чогось холодненького. Але що робити, коли купили в магазині теплий напій і чекати, поки він охолоне в холодильнику, несила. Звичайно, можна помістити пляшку в морозилку, але чекати доведеться близько години. Довго. theLime вирішив поділитися з вами простим лайфхаком, який зробить вашу газовану воду або іншу воду холодною вже за 15 хвилин.

Щоб прискорити процес охолодження води, вам знадобиться паперовий рушник та морозильна камера. Візьміть кілька рушників та щільно оберніть тару з рідиною. Опустіть під проточну воду і злегка відіжміть, щоб не стікали з неї краплі.

Фото: Pixabay

Що більше пляшка, то більше знадобиться паперу. Через відсутність паперових рушників, можна використовувати бавовняний або махровий.

Потім покладіть підготовлену ємність в морозилку приблизно на 15 хвилин. За цей час напій добре охолоне. Папірний рушник буде злегка підморожений, але все одно з легкістю зніметься. Якщо залишити його на пляшці, вода довше залишиться охолодженою.

Цей лайфхак підійде і для пластикових пляшок, і для скляних. Для реалізації цього методу вам не знадобиться дорогі підручні засоби та багато часу. Освіжаючий напій ви отримаєте вже за кілька хвилин.

Фото: Pixabay

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Геніальний лайфхак допоможе зібрати дрібні предмети за хвилину

Експерт з прибирання показала лайфхак зі шкарпеткою, який допоможе зібрати дрібні предмети з підлоги

Часниковий хліб, на запах якого прибіжать сусіди: простий рецепт до вечері

Фудблогерка розповіла, як приготувати ніжний і ароматний часниковий хліб з сиром і травами

Знамениті лимонні панкейки із газети New York Times - рецепт, який став легендою

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати знамениті лимонні панкейки з рікотою за рецептом з газети New York Times