Лайм

Як зробити безалкогольний мохіто в домашніх умовах: простий рецепт

Це дуже смачно!

Популярний літній коктейль мохіто був придуманий на острові Куба і став популярним у США в 1980-х роках. Напій входить до списку так званої "сучасної класики" міжнародної асоціації барменів (IBA) та класифікується як лонг дрінк. Якщо готувати його за класичним рецептом, то до складу входитиме білий ром. А що ж потрібно для приготування безалкогольного варіанту, theLime розповість у цьому матеріалі.

Інгредієнти: 500 мл спрайту або іншої лимонної газованої води, 2 ч. л. коричневого тростинного цукру, 1 лайм, лід – за смаком, м'ята – пучок.

Фото: unsplash.com

Приготування: для початку розрізаємо половину лайма на 3-4 частини. В стакан, з якого будемо пити коктейль, додаємо 2 ч. ложки тростинного цукру. Далі вичавлюємо сік з лайма в келих з цукром. Лайм не викидаємо після вичавлювання соку, а кидаємо в стакан. М'яту рвемо на середні шматочки, кладемо в келих до інших компонентів. Все добре перемішуємо. Додаємо необхідну кількість льоду. Наливаємо спрайт, стакан із домашнім мохіто прикрашаємо іншою половинкою лайма, яка у нас залишилася.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Їхні навички маніпулювання зашкалюють: які знаки Зодіаку найхитріші

Астрологи назвали найхитріші знаки Зодіаку – Скорпіон, Близнюки, Риби

Добриво з кефіру – універсальне підживлення: як його приготувати і використовувати на городі

Яке універсальне добриво можна приготувати на основі кефіру, як його застосовувати, а також для яких рослин воно підходить

Мінісукні, в яких ви будете найяскравішою зіркою випускного вечора: добірка актуальних фасонів

Які фасони та забарвлення випускних суконь у довжині міні приглянути на свято, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу