Лайм

Як приготувати та зберігати домашні панірувальні сухарі для котлет та нагетсів

Зробити їх дуже просто

Кожна господиня намагається балувати свою сім'ю різноманітними стравами. І якщо ви любите робити вдома нагетси з курячого фаршу, вам точно доведеться приготувати для них панірувальні сухарі. theLime ділиться з вами простою інструкцією та рекомендаціями, як їх зберігати.

Інгредієнт: будь-який хліб (300 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Для приготування панірувальних сухарів можна взяти хліб: пшеничний, український, батон. Підійде як свіжий хліб, так і вчорашній або позавчорашній. Чим здобніше хлібна основа, тим ніжнішими і повітрянішими вийдуть панірувальні сухарі.

Нарізаємо хліб спочатку на великі шматочки, а потім на маленькі кубики приблизно однакового розміру.

Добре розігріваємо сковороду без олії. Викладаємо хліб і обсмажуємо його до рум'яності, періодично перевертаючи лопаткою з одного боку на інший.

Вимикаємо плиту і залишаємо ненадовго сухарі, щоб вони остигли і затверділи.

Потім перекладаємо їх у кавомолку або блендер та подрібнюємо до стану крихти. Якщо у вас їх немає, складаємо обсмажений хліб у пакет-слайдер, закриваємо його та проходимося кілька разів по ньому качалкою. За бажанням сухарі можна змішати з різними сухими спеціями, щоб паніровка вийшла ароматним.

Ось і все – готові панірувальні сухарі можна використовувати для приготування нагетсів або котлет.

Як зберігати панірувальні сухарі?

1. Зберігати такі сухарі потрібно в сухому приміщенні, що добре провітрюється, з рівнем вологості 70-75% і температурою 0°С -+20°С.

2. Найкраще пересипати їх у скляний посуд або паперовий пакетик і герметично закрити, щоб туди не потрапили різні комахи або сміття.

3. Також можна використовувати бляшанки для сипучих продуктів та ємності з-під дитячого харчування.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Даша Квіткова показала ніжну сукню із зав'язками у найпопулярнішому кольорі літа: як її носити

Відома блогерка Даша Квіткова продемонструвала в мережі, з чим поєднувати коротку білу сукню із зав'язками на спині, щоб виглядати стильно  

Як обробити рослини борною кислотою, щоб збільшити кількість зав'язі: корисні поради

Як приготувати добриво з борної кислоти і як правильно його використовувати для підживлення помідорів, перцю та інших рослин

Що таке квасковий суп і як його приготувати: рецепт смачної страви Закарпаття

Як у домашніх умовах приготувати квасковий суп або, як його ще називають, зелений борщ, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї