Лайм

Як приготувати вдома нагетси з курячого фаршу: простий рецепт

Така страва сподобається і дорослим, і дітям

Кожна господиня намагається балувати свою сім'ю корисними стравами, але іноді хочеться приготувати щось небанальне та не зовсім корисне. І якщо ви вже робили хрусткі курячі стріпси як у KFC, цього разу зробіть нагетси з курячого фаршу. theLime підібрав для вас простий рецепт.

Інгредієнти: куряче філе (400-500 г), твердий сир (100 г), прованські трави, солодка паприка, сухий часник, сіль.

Інгредієнти для кляру: яйця (3 шт.), борошно, куркума, панірувальні сухарі.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Куряче філе промиваємо під проточною водою, зрізаємо зайвий жир і, якщо є, хрящі. Подрібнюємо в м'ясорубці та змішуємо з натертим на терці сиром та спеціями.

Для кляра беремо панірувальні сухарі та куркуму. Якщо немає сухарів, можна зробити їх із засушеного батона. Висипаємо їх у невелику миску чи тарілку.

В інший посуд розбиваємо яйця і трохи збиваємо їх виделкою. У третю – насипаємо борошно.

Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером, а духовку заздалегідь розігріваємо до 180-200°С.

З курячого фаршу формуємо невеликі нагетси, обвалюємо їх у борошні, потім у яйцях та сухарях і викладаємо на деко.

Відправляємо їх у гарячу духовку та випікаємо 10-12 хвилин – головне, не перетримати, щоб нагетси не були сухими.

Подаємо апетитну закуску із соусом і насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні