Лайм

Як зробити смачні мариновані кабачки швидкого приготування.

Пікантна страва потішить смаком

У сезон кабачків багато господинь намагаються заготовити їх на зиму, а також експериментують на кухні з рецептами оригінальних літніх закусок. Одна з найпопулярніших - мариновані кабачки з часником та кропом. Розповідаємо, як приготувати цю просту та смачну страву всього за 2 години.

Інгредієнти: 500 г кабачків, 3 ст.л. оцту, 3 зубчики часнику, 2 ст.л. меду, 100 мл оливкової чи соняшникової олії, 1 пучок кропу, ½ ч.л. солі, чорний перець за смаком.

Фото: vkusnoo.com.ua

Приготування:

Молоді кабачки помийте, очистіть шкірку та наріжте тонкими півкільцями чи слайсами. Посоліть їх і залиште на півгодини в прохолодному місці.

Дрібно наріжте промитий кріп, в мисці з'єднайте його з медом, олією, подрібненим часником, оцтом і чорним перцем. Все ретельно перемішайте.

Кабачки відіжміть від води та з'єднайте з маринадом. Перемішайте всі інгредієнти та поставте в холодильник маринуватися. Через 2 години смачна та пікантна закуска з кабачків буде готова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Врівноважені та сильні: які знаки Зодіаку найбільш впевнені у собі

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найбільш впевнені у собі – Овен, Лев, Стрілець

Як приготувати полуничне морозиво-сендвіч з трьох інгредієнтів: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачне морозиво-сендвіч з полуничною начинкою, щоб урізноманітнити звичне меню своєї родини 

Чим підживлювати помідори, перець і баклажани у червні: найкращі добрива

У червні помідори, перець та баклажани потрібно підживити мінеральними добривами – як розводити і використовувати кальцій, магній, бор