Лайм

Як зробити смачні мариновані кабачки швидкого приготування.

Пікантна страва потішить смаком

У сезон кабачків багато господинь намагаються заготовити їх на зиму, а також експериментують на кухні з рецептами оригінальних літніх закусок. Одна з найпопулярніших - мариновані кабачки з часником та кропом. Розповідаємо, як приготувати цю просту та смачну страву всього за 2 години.

Інгредієнти: 500 г кабачків, 3 ст.л. оцту, 3 зубчики часнику, 2 ст.л. меду, 100 мл оливкової чи соняшникової олії, 1 пучок кропу, ½ ч.л. солі, чорний перець за смаком.

Фото: vkusnoo.com.ua

Приготування:

Молоді кабачки помийте, очистіть шкірку та наріжте тонкими півкільцями чи слайсами. Посоліть їх і залиште на півгодини в прохолодному місці.

Дрібно наріжте промитий кріп, в мисці з'єднайте його з медом, олією, подрібненим часником, оцтом і чорним перцем. Все ретельно перемішайте.

Кабачки відіжміть від води та з'єднайте з маринадом. Перемішайте всі інгредієнти та поставте в холодильник маринуватися. Через 2 години смачна та пікантна закуска з кабачків буде готова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні