У сезон кабачків багато господинь намагаються заготовити їх на зиму, а також експериментують на кухні з рецептами оригінальних літніх закусок. Одна з найпопулярніших - мариновані кабачки з часником та кропом. Розповідаємо, як приготувати цю просту та смачну страву всього за 2 години.

Інгредієнти: 500 г кабачків, 3 ст.л. оцту, 3 зубчики часнику, 2 ст.л. меду, 100 мл оливкової чи соняшникової олії, 1 пучок кропу, ½ ч.л. солі, чорний перець за смаком.

Фото: vkusnoo.com.ua

Приготування:

Молоді кабачки помийте, очистіть шкірку та наріжте тонкими півкільцями чи слайсами. Посоліть їх і залиште на півгодини в прохолодному місці.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Дрібно наріжте промитий кріп, в мисці з'єднайте його з медом, олією, подрібненим часником, оцтом і чорним перцем. Все ретельно перемішайте.

Кабачки відіжміть від води та з'єднайте з маринадом. Перемішайте всі інгредієнти та поставте в холодильник маринуватися. Через 2 години смачна та пікантна закуска з кабачків буде готова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.