Лайм

Як смачно запекти молоду картоплю з часником: рецепт, який не підведе

Рецепт для тих, хто не любить чистити молоду картоплю

Відварена молода картопелька – головна страва літа. Однак молоду картоплю можна не лише відварювати, а й запікати. Наприклад, дольками з травами або цілу з часником. Аромат цієї страви зведе з розуму ваших домочадців і вони неодмінно попросять добавки. Готувати таку картоплю дуже просто, а інгредієнти знайдуться у кожному домі чи городі.

Інгредієнти: молода картопля маленького розміру (1 кг), олія (4-5 ст.л.), солодка паприка (1,5 ч.л.), сушений часник (1,5 ч.л.), сіль, перець (за смаком), вершкове масло (30 г), часник (2-3 зубчики), кріп.

Фото: instagram.com/viktoria__cooking

Приготування:

Картоплю добре промийте і просушіть паперовим рушником. Чистити не потрібно.

Приготуйте заправку. У мисці змішайте олію, паприку сушений часник, сіль та перець. Полийте цією сумішшю підготовлену картоплю і залиште на 10-15 хвилин.

Деко застеліть пергаментним папером і викладіть картоплю. Відправте в духовку і випікайте при температурі 200 градусів 30-40 хвилин.

Для соусу змішайте розтоплене вершкове масло, пропущений через прес часник і подрібнений кріп. Полийте цим соусом готову картоплю і подавайте до столу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від @viktoria__cooking

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Знищить бур'яни за лічені години: як зробити гербіцид в домашніх умовах

Експерти розповіли, як зробити екологічно чистий засіб від бурянів з солі і оцту

Як вивести запах котячої сечі у будинку: 7 бабусиних порад

Експерти розповіли, як позбутися запаху котячої сечі за допомогою кількох природних засобів