Лайм

Як смачно запекти молоду картоплю з часником: рецепт, який не підведе

Рецепт для тих, хто не любить чистити молоду картоплю

Відварена молода картопелька – головна страва літа. Однак молоду картоплю можна не лише відварювати, а й запікати. Наприклад, дольками з травами або цілу з часником. Аромат цієї страви зведе з розуму ваших домочадців і вони неодмінно попросять добавки. Готувати таку картоплю дуже просто, а інгредієнти знайдуться у кожному домі чи городі.

Інгредієнти: молода картопля маленького розміру (1 кг), олія (4-5 ст.л.), солодка паприка (1,5 ч.л.), сушений часник (1,5 ч.л.), сіль, перець (за смаком), вершкове масло (30 г), часник (2-3 зубчики), кріп.

Фото: instagram.com/viktoria__cooking

Приготування:

Картоплю добре промийте і просушіть паперовим рушником. Чистити не потрібно.

Приготуйте заправку. У мисці змішайте олію, паприку сушений часник, сіль та перець. Полийте цією сумішшю підготовлену картоплю і залиште на 10-15 хвилин.

Деко застеліть пергаментним папером і викладіть картоплю. Відправте в духовку і випікайте при температурі 200 градусів 30-40 хвилин.

Для соусу змішайте розтоплене вершкове масло, пропущений через прес часник і подрібнений кріп. Полийте цим соусом готову картоплю і подавайте до столу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від @viktoria__cooking

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Знайдіть унікальну сніжинку - на цю зимову головоломку вам дається 11 секунд

Знайдіть на новій головоломці унікальну сніжинку за 11 секунд

Знаменита Смідинська капуста по-новому - сучасна версія делікатесу з Волині

Блогерка показала, як приготувати знамениту смідинську капусту вдома - сучасний рецепт в духовці

Ніяких плям і розводів: три найкращі способи миття дзеркал

Експерти розповіли, як вимити дзеркала і надати їм ідеальний блиск без розводів і смуг