Лайм

11 ідей магнітного манікюру на короткі нігті: які кольори та малюнки бувають

Такий нейл-арт точно привертатиме увагу оточуючих

Літо – час сміливих експериментів із образами. І якщо ви зважилися на незвичну стрижку текстурований боб або нову деталь гардероба, поекспериментуйте також із дизайном нігтів. Наприклад, можна зробити оригінальний магнітний манікюр котяче око. theLime вирішив докладніше розповісти вам про нього.

Магнітний манікюр – це дизайн нігтів за допомогою магніта, що впливає на металеві частинки у лаку для нігтів. Нігтьова пластина покривається прозорою базою, потім фоновим відтінком (за бажанням) та магнітним лаком. Потім за допомогою магніту можна створити найрізноманітніші малюнки, у тому числі із 5D-ефектом.

Фото: instagram.com/tatiana.bahriantseva.nail

Магнітний манікюр також часто називають "cat eye" або "котяче око". Він отримав свою назву завдяки сильній схожості з дорогоцінним каменем – хризоберилом.

Фото: wikipedia.org

Найчастіше модниці вибирають темні відтінки магнітного манікюру: чорний, синій, фіолетовий, бордовий та коричневий. Вони гарно виглядатимуть як на коротких, так і на довгих нігтях.

Фото: instagram.com/guzelly.n

Фото: instagram.com/hvastogrammm

Фото: instagram.com/hvastogrammm

Фото: instagram.com/galinails_ufa

Зазначимо, що суть дизайну котяче око полягає в ефектному "танці" сяючої смужки на нігтьовій пластині, що створює чарівні відблиски та переливи. Такий візерунок роблять за допомогою спеціального магніту, який продається разом із гель-лаком.

Фото: instagram.com/galinails_ufa

Найчастіше модниці віддають перевагу магнітному манікюру без інших дизайнів. Однак його також можна урізноманітнити стемпінгом – тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету. Наприклад, на темно-синьому магнітному гель-лаку ефектно виглядатиме білий візерунок.

Фото: instagram.com/manic_aleks_valentina

Для створення романтичного образу підберіть світлий відтінок магнітного лаку, наприклад, бежевий з рожевим переливом. Його можна доповнити дизайном котяче око або залишити так.

Фото: instagram.com/_anna_nogti_krasnodar_

Ще один варіант – магнітний манікюр у яскраво-рожевому відтінку з блакитним переливом. Такий дизайн ефектно виглядатиме на пляжі та переливатиметься в променях яскравого сонця.

Фото: instagram.com/hvastogrammm

Якщо ви любите поєднувати два кольори лаку в одному манікюрі, можна поекспериментувати та зробити магнітний манікюр у біло-фіолетовій гамі. Нігті, вкриті світлим кольором, також можна доповнити дизайном із фольгою та (або) стемпінгом.

Фото: instagram.com/larionovanailartist

А для найкреативніших модниць радимо скомбінувати глянцеве покриття з магнітним манікюром та яскравим дизайном. Наприклад, можна нанести білий лак на декілька нігтів та доповнити їх наклейками у вигляді квітів або метеликів, а також написів. Інші нігті покриваємо магнітним лаком ніжно-блакитного відтінку і робимо на них дизайн котяче око.

Фото: instagram.com/angelina.k.nails

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу  

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним