Лайм

Як приготувати ситні млинці з сиром і кропом: простий рецепт

Урізноманітніть меню своєї родини

Чимало господинь навіть під час війни намагаються балувати свою сім'ю смачними та корисними стравами. І якщо ви вже робили солодкий вівсяноблін з полуницею та шоколадом, цього разу приготуйте ситні млинці з сиром та кропом. theLime підібрав для вас найпростіший рецепт.

Інгредієнти: яйця (2 шт.), сіль (1 ч. л.), цукор (1 ч. л.), молоко (400 мл), борошно (150 г), розпушувач без гірки (1 ч. л.), олія (30 г), твердий сир (150 г), кріп (зелень), сметана.

Фото: pinterest.com

Приготування:

У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо цукор та сіль, збиваємо вінчиком. Після цього додаємо половину всього обсягу борошна, перемішуємо. Потім вливаємо половину молока, знову перемішуємо. Потім додаємо борошно і молоко, що залишилися, розпушувач, збиваємо вінчиком, щоб не було грудочок, і вливаємо олію.

Твердий сир тремо на дрібній терці. Кріп промиваємо в проточній воді, викладаємо на кілька хвилин на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога, потім подрібнюємо ножем.

У млинцеве тісто висипаємо натертий сир і дрібно нарізаний кріп, знову перемішуємо.

Добре розігріваємо сковороду з рослинною олією або вершковим маслом. Наливаємо один ополоник тіста і розподіляємо рівним шаром по поверхні. Коли краї трохи підрум'яняться, перевертаємо за допомогою силіконової лопатки і тримаємо з іншого боку приблизно хвилину. Перекладаємо готовий млинець на тарілку і смажимо решту. За бажанням змащуємо їх вершковим маслом.

Подаємо апетитні млинці зі сметаною або вершковим сиром.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини