Лайм

Як приготувати ніжні фруктові панкейки на кефірі: простий рецепт

Такі млинці сподобаються і дітям, і дорослим

На вихідних кожна господиня намагається балувати свою сім'ю смачними, корисними та оригінальними стравами. І якщо ви вже робили панкейки з шоколадною начинкою, цього разу урізноманітніть меню фруктовими панкейками. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти: банан (1 шт.), яблуко (1 шт.), груша (1 шт.), яйця (2 шт.), молоко (0,5 склянки), кефір (0,5 склянки), пшеничне борошно (110 г), кукурудзяне борошно (110 г), розпушувач (1 ч. л.), рослинна олія (2 ст. л.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Фрукти промиваємо у проточній воді, очищаємо, яблуко та грушу тремо на терці. Потім викладаємо їх у чашу блендера, додаємо банан, яйця, молоко та кефір. Перебиваємо до одержання однорідної консистенції.

Борошно просіюємо з розпушувачем і додаємо в масу, ретельно перемішуючи, щоб не було грудочок. Наприкінці вливаємо в тісто рослинну олію.

Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям та виливаємо на неї приблизно 2 ст. л. тіста, формуємо акуратний млинець, розрівнюємо його силіконовою лопаткою. Чекаємо, поки на ньому почнуть утворюватись дірочки з одного боку, потім перевертаємо на іншу і чекаємо, поки він трохи підрум'яниться. Знімаємо і перекладаємо на тарілку, потім смажимо решту, доки не закінчиться тісто.

Подаємо апетитні фруктові панкейки зі сметаною або джемом та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу  

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним