Лайм

14 ідей для літнього манікюру в нюдових тонах: найніжніші дизайни нігтів

Не бійтеся експериментувати та виділятися з натовпу

Літо у багатьох модниць традиційно асоціюється з яскравими відтінками в одязі та манікюрі. Але якщо ви вже робили покриття з трендовими кольорами 2022 року, цього разу поекспериментуйте з нюдовою гамою. theLime ділиться з вами оригінальними ідеями нейл-арту.

Нюдові відтінки вже не перший сезон знаходяться на піку популярності у світі моди. У перекладі з англійської nude означає "оголений". Це нейтральний світлий тон без надлишку холодних чи теплих нюансів, наприклад, кремовий, бежевий чи світло-коричневий.

Нюдовий манікюр гарно виглядатиме як на коротких нігтях, так і на довгих. Можна залишити глянсове однотонне покриття або покрити нігті матовим топом. Якщо душа потребує експериментів – робимо поверх смужки яскравим відтінком, наприклад, жовтим та блакитним.

Фото: instagram.com/nails_an.stasy

На довгих нігтях мигдалеподібної форми нюдове покриття можна урізноманітнити дизайном "павутинка" контрастного кольору та відблисками із золотистою фольгою.

Фото: instagram.com/kuliknail

Ще один варіант – доповнити однотонний манікюр вертикальною смужкою із блискітками сріблястого відтінку.

Фото: instagram.com/denisova_studio

Також такий ніжний манікюр можна доповнити стемпінгом – тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету. На покритті гарно виглядатиме білий візерунок.

Фото: instagram.com/anna_nail_art158

Ще один варіант для тих, хто любить експерименти, – незвичний французький манікюр. Основу нігтя покриваємо тілесним відтінком, а на кінчик наносимо блискітки та хаотичний візерунок.

Фото: instagram.com/daria_baranovskaya_nails

Дуже гарно виглядає нюдовий манікюр із матовим покриттям. Доповніть його ніжним дизайном - квітковим малюнком біля основи на одному або двох нігтях.

Фото: instagram.com/manik_natali_uman

Також нюдовий манікюр можна виконати у світло-коричневому відтінку. Доповніть його яскравими геометричними елементами.

Фото: instagram.com/favo_ritta

Якщо ви любите максимально неординарні дизайни, покрийте нігті світло-бежевим відтінком, а на кінчиках намалюйте предмети в літній тематиці: пляж, пальму, сонце, море, чайку, гори, авто тощо.

Фото: instagram.com/sofiakos_nails

Ще один варіант нюдового у матовому виконанні – манікюр із символікою України, патріотичними написами та геометричними елементами. Такий дизайн зараз на піку популярності.

Фото: instagram.com/sova__decor

Також можна поєднати в одному манікюрі нюдове покриття та яскравий відтінок, наприклад, світло-фіолетовий. Доповніть такий дизайн блискітками, крапками або золотистими елементами.

Фото: instagram.com/nika_nails0708

Ще один варіант – покриваємо нігті на одній руці насиченим кольором, наприклад, болотяним, а на другій – нюдовим. Доповнити такий дизайн можна квітковим малюнком, наклейками чи стемпінгом.

Фото: instagram.com/tanyayatsiv_nails

Або зробити на більшості нігтів однотонне нюдове покриття, а один прикрасити щільними блискітками. На ще одному нігті можна поекспериментувати з дизайнами: зробити стемпінг контрастного кольору та відблиски фольгою.

Фото: instagram.com/yana_nail_alexiyenko

Ще один варіант – особливо для довгих нігтів мигдалеподібної форми – нюдове покриття з поталлю, тобто імітацією сусального золота. Доповнити такий дизайн можна матовим топом.

Фото: instagram.com/kari.nailssss

Гарно виглядатиме нюдове покриття з поталлю з глянцевим топом. А доповнити дизайн на кількох нігтях можна наклейками у золотистій гамі.

Фото: instagram.com/art_nata_nails

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як видалити кісточки з вишень і черешень, щоб ягоди залишилися цілими: корисний лайфхак

Як за допомогою лійки для переливання рідин та коктейльної трубочки можна швидко видалити кісточки з вишень або черешень

Як збільшити розмір головок цибулі за допомогою простого підживлення у червні

Підживлення цибулі курячим послідом або калієм допоможе збільшити розмір головок - відео, як розводити добрива та поливати грядки

Чим підживити томати під час наливу плодів: поради для збільшення врожаю

Досвідчений дачник поділився в мережі, які добрива найкраще використовувати для високорослих помідорів у той період, коли плоди збільшуються